PATRICIA- Mamma till tre små!

Hopplös natt

Igår så frågade den här gullgrodan Millan om hon ville bli hans gudmor! Vi har valt med hjärtat och vet att vi inte kunnat ha tagit ett bättre beslut! <3 

Jag skröt lite häromdagen om hur bra Tristan sover.. De gör han, de flesta nätter! Men inatt var han helt omöjlig, och det var längesen jag kände mig så uppgiven som jag gjorde inatt. Man blir bortskämd för snabbt. Han la sig i vanlig tid vid 20.30, somnade gott medan vi kollade på Paul walkers sista del i filmen och jag grät många tårar på slutet. När jag kom till sängen började böket, från 23.30-03.15 låg han och somnade en stund, vaknade hela tiden och kom inte till ro. Tog upp han från sin säng, la han brevid mig! De passade inte. Mata, rapa, bytte blöja. Inte bra de heller! Nånstans efter 04 så somnade han på mig i sängen halvt sittandes. Vid 06 kommer novalie upp, dom som alltid sovit till efter 08 på sommaren. Jag började grina då, helt ärligt. Tårarna bara rann, va så djävulskt trött! 

Linus tog barnen och gick upp, jag sov som en klubbad säl till 09. Tristan likaså! Nu sitter vi i bilen till barnens förtjusning mot Uppsala och Leos lekland! Jag är inte lika exhalterad, jag och lilleman sätter oss ner och sörplar kaffe så får Linus springa runt och göra slut på kiddos!  Men… Det är tur att han kommer undan så lätt med att han är himla söt vår pojk! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats