PATRICIA- Mamma till tre små!

HON KAN STÅ!!

  

FATTAR NI HUR STOLT JAG ÄR ÖVER MIN MIRAKELBEBIS?

Hon är ju fasiken inte ens tre månader och hon kan STÅ! med lite stöd som hon håller i?
Vart ska de sluta? hon kommer fan gå inom ett år, de lovar jag er!
När började era bebisar stå själva?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fia

  Marvin knatade omkring helt själv utan stöd när han var 8 månader!! Sjukt tidigt… Lilly däremot är 7 månader nu och har precis lärt sig sitta själv… Det är så olika!!

 2. Emelie

  Maximilian var också runt 3mån när han stod själv i soffan (fast balansen var ju inte så bra så han ramla ju åt sidorna en hel del, hehe) och sen när man höll honom i händerna. Fast på golvet mot t.ex bordet stod han helt själv när han var 6 mån och då kunde han stå länge.

  Hon ser ju så gooo ut! 🙂

 3. Fru Charlotte - Mamma till Nikita

  Nikita började stå sådär själv när hon var 2 månader, och var verkligen jätte stadig. Och nu har hon börjat gå när man håller henne i händerna och hon är 5 månader, så en del bebisar är tidiga 🙂

  Sikka goa lår hon har! 🙂
  Kram

 4. Johanna

  Minns inte när min yngsta började stå med stöd, men ställde sig upp själv men hjälp av möbler vid 5 månader och gick själv vid 8 månader.

 5. Nikki

  Jag vill bara tillägga att om du inte känner dig redo för sittdel än så palla upp med kuddar bakom och låt henne sitta upp lite i liggdelen så att hon får se.

 6. Nikki

  Haha!
  Med Tindra tror jag att jag bytte runt 4-5 månader och då hade jag en emmaljunga som inte hade ergonomisk sittdel. Med Delta nu bytta jag också runt 4-5 månader har jag för mig, hon har suttit i sittdelen ett bra tag nu. Jag har aldrig hört att man MÅSTE vänta 6 månader utan det känns mer som en rekommendation för att vara säker på att deras små ryggar klarar av det. Och eftersom du har en ergonomisk sittdel tycker jag absolut att du kan pröva låta henne sitta ligga lite där i. Själv hade jag nog väntat 4 månader men efter det hade jag helt klart provat. Du märker vad hon klarar av och kommer garanterat märka om hon inte klarar av att sitta i sittdelen. Sen kan det absolut variera från barn till barn, jag har haft barn som har varit väldigt stadiga i ryggen tidigt och därför alltså klarat av att sitta upp tidigt. Du vet själv vad Wilja klarar av och det skadar inte att prova.

  Lycka till!

 7. Jennie

  thihi duktig liten tjeja 😀
  Minns ej när min son började stå med stöd. Men nu är han 9.5 månade och lärde sig för 2 veckor sen att stå utan stöd. kring en minut kan han stå själv sen drattar han på rumpan 😛
  Men blir så stolt över sina små ögonstenar 😀

stats