PATRICIA- Mamma till tre små!

Hon är anledningen!Åh, här kommer lite bilder från vår URMYSIGA Lördag! Hah,up in yours! Den som säger att man inte behöver de här, kan sätta sig och snurra runt på mitt finger!
ALLA behöver tid med vänner, oavsett utgång eller ej! som någon sa, MINST en gång i veckan bör man få göra något på egenhand utan blöjbyten, om så bara att få gå o träna ifred.

Tagit dessa bilder från Lollo. Underbara fina syster! Den flickan jag kramar om på översta bilden, hon är anledningen till hur jag och Linus träffades.
För de, kommer jag vara dig förevigt tacksam♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Men åhh så mysiga bilder 😀 Ja jag fattar inte hur man annars ska orka med hela mammalivet och kunna vara flickvän samtidigt som är såå viktigt!
  Jag tycker du verkar ha det super! SÅ kör på bara! Dina prioriteringar är helt rätt och ALLA borde veta vid detta laget att du gör ALLT och lite till för dina supersöta barn!
  Alla andra mammor är bara så jävla avundsjuka att du kan balansera ditt liv med linus,barnen, vänner, pärlandet .. ja, you name it! Linus behöver tid med barnen han med och barnen med linus 🙂 Så det är bara bra med pappakvällar och dagar 🙂
  <3

 2. Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

  Härligt om man har den möjligheten att en gång i veckan få göra något lite själv. Själv har jag först nu när Hugo är nio månader fått komma ut på nån timmas promenad på egenhand (pappan är osäker och jag ammar nattetid än) Klart det är skönt med egentid.. min tid kommer nog med=)

stats