PATRICIA- Mamma till tre små!

Home not sweet home!

Saknar dig!

Idag har det inte varit en bra dag! Eller jo, när jag kom till Madde. 
Låg hemma i sängen och bara hade ångest över att vara hemma! Jag har aldrig känt mig så osäker men samtidigt så förbannat jävla genomlycklig som nu! Jag har aldrig aldrig varit så rädd för att plötsligt kunna förlora någon! och jag är så jävla rädd att de bara är jag som känner såhär! SKA man på allvar känna såhär? Vad har jag då känt tidigare? inte fan är det kärlek isåfall.. Eller en annan sorts iallafall. 

När allt är perfekt så känns det bara som att de är nått som måste gå fel?
Tror de bara är alla känslor som svämmat över, och när jag kom hem så insåg jag hur mkt den här människan faktiskt redan betyder mig. 

Ikväll så har vi ätit middag hemma hos Madde och har haft tjejmys! <3 
Mange är kvar i Bålsta, så jag och Willis sover kvar här inatt i VÅRAN gästsäng!^^, haha. 
OCH JAG VANN MED TREEE POÄNG I BUUUZZ.

HAR ÖKAT I VIKT OCKSÅ!!!!! 
47 vägde jag för någon månad sen, nu är jag uppe i 51!!! 😀 YEY, med träning… och att kroppen mår bra, allt mår bra! Japp, då lägger de sig på kärlekshandtagen direkt! Men nu är de TRÄNING som gäller och BRA mat. 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats