PATRICIA- Mamma till tre små!

Hög feber!

BarnrumI går från ingenstans så fick Wilja skyhög feber! Hon är varken snorig eller hostig, bara en dunderfeber.
Hon lekte som vanligt under hela dagen, sen slog det bara till. Hon låg mest i soffan hela kvällen, och lilla kalasbarnet yrande omkring här hemma! Wilja ville ändå att farmor och farfar skulle komma och fika, så de gjorde dom. Men de där rummet var lite extra skönt igår tror jag, där inne låg hon i lugn och ro. När hon skulle somna så sa hon ”tack mamma för att du gjort det så fint åt mig, och tagit in alla blommor.” Kan säga att hjärtat hoppade ut ur kroppen en stund för jag blev så glad! Jag och Linus möblerade omkring här hemma till sent igår, så nu har vi alla bytt rum.
Wilja hade feber yra hela natten, och känns som jag inte sovit något alls. Baddat henne med kalla handdukar och försökt att få ner den hemska febern, 40.3 stod den på som högst under armen! idag ska vi köpa en örontemp, vet inte hur man lägger på korrekt. Alla säger olika, men jag kände att den var skit hög! nu på morgonen med alvedon är hon nere på 38.4, men hon äter frusna jordgubbar och försöker få i henne så mycket vätska som möjligt, äta vill hon inte alls göra.

Om hon somnar, så ska jag sätta i gång med att tapetsera Novalies rum! linus tyckte att Wiljas tapet var så fin, så hon ska få en likadan fondvägg inne i sitt rum.
Så kul att han gillade den! nej, nu ska jag krypa ner i soffan bredvid skruttan. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats