PATRICIA- Mamma till tre små!

HJÄLP MIG!! TIPS BEHÖVS.

Okej, jag erkänner! Det börjar bli lite jobbigt att gå såhär på övertid, mest för att man inte har kontrollen längre. Innan har man ju siktat mot ett visst datum men nu är de passerat, och man har inte en aning om när eller hur hon kommer komma till.

Så har ni några tips på vad man kan göra för att kanske sätta igång förlossningen själv? 

Någon som kanske testat olika saker?

Promenader
Storstädning
Färdknäppen? – sex.

Kom med alla tips ni KAN! om de är hokuspokus knep eller vad som, de skadar ju inte att testa. Hon kommer ju när hon är färdig så att säga! men de SKADAR ju som sagt inte, och tänk om: POFF hon kom! De vore helt fantastiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmmma

  Hellu
  nu får jag säker massa elakt motstånd, men jag drack lättöl för att få igång det. Ren lätt öl och så blandade jag i recinolja (osäker på stavningen) i en. Det är typ lavemang, finns på Apoteket. Oljan är ett gammalt välbeprövat knep;)
  lycka till.

 2. Sanna

  pizza!! om det inte sätter igång så är det bra att ladda inför förlossningen 🙂
  (tror tyvärr inte att nåt egentligen sätter igång, bara tillfälligheter) men pröva kan man! hoppas hon kikar ut snart 🙂 /Sanna

 3. Grynet mamma till lille Vidar

  Jag skurade badrummet, hade färdknäppen och åt en stoooor pizza och drack en massa, massa cola dagen innan Vidar ko och jag är helt säker på att dte var det som satte igång allting 😛
  Även om det kansk einte sätter igång själva förlossningen så kan det vara ett ypperligt tillfälle att mysa med varandra. Sen så bör man ju inte ha sex på minst 6 veckor efter förlossningen och det kommer ta ett bra tag innan man en ORKAR ha sex igen 🙂
  Passa på nu innan lillan kommer för sen hamnar lätt kärleken i skymundan

 4. emilia

  Hej igen!
  Du är en utav finalisterna i min blogg, för att just du ska vinna en massa länkningar så får du se till att dina läsare röstar på just dig!
  Lycka till! 🙂

 5. Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa

  färdknäppa bör man göra varje dag… hehe! men gå på promenader och i trappor…
  och kommer hon inte ut självmant så sätter dom la igång dej. 🙂 min tant blev igångsatt 2 gånger (hon gick över 17 dagar – det var en jävla pina!).

 6. Madde

  Hallonbladste ska ju vara ngt? Gå i trappor! Som du skrev sex. Men hon kommer väl när hon är redo! Tror alla dina läsare också väntar med spänning, iaf jag=)

 7. Jenny- HaylieMama

  Sätt på dig dina finaste underkläder, bara för det så kommer vattner gå i just dom 🙂

  Om inte det funkar så kan du prova
  +färsk ananas
  +hallonblads te
  +massera bröstvårtorna i 15 minuter ..eller var det 5 min, minns inte.

  Lycka till. Själv är jag nästan stensäker på att en långpromenaden satte igång min förlossning.

 8. Amanda. mamma till lilla Isabella

  Jag gick en vecka över tiden, den veckan var jag ganska sur. 😛
  Även om man ställt in sig på att man kan gå över tiden så blir man ändå lite besviken när bf datumet passerar.
  Min sista gravida dag så gick jag ut på en långpromenad, gick i rask takt (även om det var svårt med magen att gå fort!) och den natten gick vattnet. =)

 9. Jenna

  Jag gick 9 dagar över tiden, provade det mesta, sprang i trappor å allt möjligt…Sen var vi på födelsedagsmiddag hos min syster som bjöd på STARK thaimat. Vi åkte hem och några timmar senare var allt i full gång så han föddes på min systers födelsedag! Om det var maten eller slumpen vet man ju aldrig men värt att prova kanske…=) Lycka till!

 10. Klara

  Pumpa ut mjölk, det har jag hört kan sätta igång förlossningen! Planera saker! Det verkar som om så fort man gjort planer sätter det igång.
  Åh jag går som på nålar, snart är din lilla häääär:)
  Kramar!

 11. Marie&Elsa

  Jag slappnade av, va och fikade med vänner, kvällen åt jag tacos med massa stark sås. Jag brukar skylla på att det va det som satte igång det, men saningen är att hon kommer när hon är redo. Saningen är bitter, speciellt nu när man är på övertid, men jag lovar, hon kommer ut =)

stats