PATRICIA- Mamma till tre små!

Hej Lördag!Den nakna sanningen! Vita ögonbryn, och påsar under öginen! Välkommen Lördag♥
Novis bestämde sig för att göra morgon innan klockan slog sex, resulterat i en väldigt trött mamma som la sig lite för sent för sitt eget bästa.
Hon va lit (läs mycket) kinkig när hon vakna, försökte med de mesta. Sen skrek hon till och jag skymtade något i munnen, åh! en till tand… två, tre?? FYRA kindtänder är på gång att ploppa ut.. Herregud, stackars älskling! så en alvedon och har gnidit hennes tandkött också. Så nu är hon redan på betydligt bättre och gladare humör!
Nu väntar vi på Pappa som haft en bortamatch inatt, sen får vi se hur denna dag blir. Farmor och Farfar ska ha Novalie, så vi är ensamna! Förbereda för lite mysfika inför imorgon, hon blir ju faktiskt en stor tjej då! Även jag och Linus firar två år som tillsammans, en fin dag med andra ord.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej
    Tänkte höra med dig som blonderat håret många gånger och verkar ha bra koll.
    Har du något tips på vilken förpackning man borde ta om man ska göra det själv hemma. Och hur lång tid borde man vänta innan man gör det igen? Testade innan idag att blondera topparna, men det tog nästan inget alls och vill göra om det för att få mer effekt. Men känns som att det kanske är dumt att försöka igen samma dag!?

stats