PATRICIA- Mamma till tre små!

Hänt nått, en djup beklagan.

Med min data, hela internet är så segt. Går knappt att göra någonting, inte skriva, ingenting! allt bara stannar av. Tror det är internet som stor strejkar, ja gillar inte detta.
Roligt besked denna morgon också, tjoho! jag älskar att det är nyår imorgon. Alltså, detta år.. Hur kan jag lixom förklara det? hänt så otroligt mycket! men detta slut har varit hemskt på alla miljoner sätt. Hemskt! rent hemskt. Vet inte hur vi ska dra oss upp nu, lixom ekonomiskt. Går inte! måste få in mammapengen, annars går det åt helvete.
Hatar att allt ska styras av pengar, att man är så beroende av så mkt skit. Och beroende av att kunna vara så låst av pengar, vara beroende av att livet bara hindras! räkningar som bara väller in, men pengar inte räcker till. Gud, är så himla trött på det! så jävla trött. Ska aldrig mer någonsin mer gnälla ekonomiskt någonsin om jag vinner en liten lott på ett par tusen! LOVAR. Orkar bara inte ha att tänka på det nu, gah. Hur man än vrider och vänder på det så går det inte runt just nu! och ja sliter snart av mig håret. Sover inte, tänker inte, mår dåligt, oroar mig. Nä! USH.

Iallafall, här kom det lite klagan! och ja skiter it, för de är jag värd. Åt helvete känns att justnu! och hoppas denna dag slutar någelunda bra. För just nu känns det som jag grävt min egna död, då kan ni tänka er hur det känns! mörkt.
Är inte ensam om att sitta i en liknande situation! men från att ha gått från ekonomiskt oberoende, till beroende så vet man knappt vart man ska vända sig! att man inte har uppskattat pengar tidigare gör mig hel knäpp alltså. Dumma jävla tjej, och vad behövde jag dom till då? nya hårförlängningar, naglar.. smink, nya kläder, höga skor! göra mig smal? fan va dumt och ytligt. Och nu till räkningar, och då saknas det. Och jag hatar när en påminnelse dimper ner i brevlådan. Man känner sig så kraftlös och dålig som människa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats