PATRICIA- Mamma till tre små!

GRATTIS & Tack älskling! <3

Inga ord i världen kan förklara min kärlek till dig! <3

När Simon kom hem idag så hade han med sig en liten bukett och lindor choklad i en fin liten ask!
Vet inte vad jag ska säga… Är helt mållös! Så himla fint, och han har gjort hela min vecka! en sån liten sak betyder SÅ otroligt mycket.

Sen så börjar han också jobba i helgen!!!
Så, 12 timmar på Söndag och även på Lördag. Är så jävla glad över att du är bäst i hela världen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josephine Westling - Gravid

    Svar: japp det går jätte bra att ha praktik. så man får göra nått nu innan bebisen kommer. orkade inte var hemma mer och då är praktik bra. för dom betalar inget för mig och jag får erfarenhet. bättre än bara vara hemma! För jobb får man aldrig när man är gravid.! Ja det är typ genom ams. jag går hos ett eget företag som heter compitens där jag har en coath och genom de fick jag praktiken. fast jag fixa den själv och kom på förslaget. (hon vet dock inte att jag är gravid, har inte träffat henne så har inte hunnit sagt det än 😛 haha)

    Men snart kommer din så nu är det väl ingen idé? Jag känner redan att det är jobbigt att klä på barnen osv. svårare att böja sig ner osv. haha. känner sig som en flodhäst! 😀

    Ha det bra gumman.

stats