PATRICIA- Mamma till tre små!

Grattis Novalie <3


Min vackra 8-månaders prinsessa♥
Att tiden går fort, behöver jag inte ens nämna. Ännu en månadsdag har kommit, grattis älskade lille vän.

Jag är nu en stor tjej som älskar fart & fläkt! Såfort de blir stilla så tröttnar jag.. Just nu är jag inne i en period då jag har väldigt ont i min mun, två tänder där nere har jag & nu har mamma sagt att hon hittat två till där uppe som vill titta fram. Men tänderna är så envisa & jag blir så himla arg!! Därför är jag väldigt gnällig, och jag vaknar hela tiden när jag har ont.. Då duger varken mamma eller Pappa, men efter en stund är det rätt mysigt ändå att få somna hos dom tätt♥

Förutom mina tänder så har jag nu lärt mig att krypa helt :), jag har även varit så duktig så jag har lärt mig att sätta mig upp helt själv! Att stå upp själv försöker jag med, men de slutar oftast med att jag ramlar & slår i mitt lilla huvud!

Min storasysteer är bäst i hela världen, och det är bara hon som kan få mig som gladast när hon busar med mig 🙂 Men hon är så snabb, och jag försöker att hinna efter.. så när jag inte kan, blir jag jätte ledsen! :/ Mat är dagens höjdpunkt, & det finns ingenting som inte går ner i min lilla mage! Jag tycker i vanliga fall också om att sova, inte senaste nätterna dock! Sen är jag den enda i familjen som vill vakna innan kl blir sex.. Då blir både syrran & mamma rätt tjuriga, för jag väcker dom allesammans!

Jag tjoar hela dagarna, är en riktig pratkvarn! ”daadadaaa babababa, gaagagaaa”
Sen har jag lärt mig säga: maamaamama & papaapaa♥
Och när jag blir ledsen så ropar jag på mamma tills hon hör mig och kommer och hämtar mig där jag fastnat.

Jag vet också att hur sur jag än är, så kommer Mamma & Pappa alltid att älska mig iallafall, så jag kan även jävlas hur mycket jag vill 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emmaarneson

    Tycker de känns som de är var och varannan dag som någon av tjejerna blir en månad äldre, går super fort. Dom båda två är så fina och gulliga 🙂 kram på er

stats