PATRICIA- Mamma till tre små!

Grattis min skatt på din 20-månadersdag! <3

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Wiljas 20-månadersdag!♥
Jag vet faktiskt inte när det ska börja gå upp för mig att min bebis faktiskt börjar bli riktigt stor. Om 4 månader så är fröken 2 år, och storasyster? De känns som en hel oändlighet dit, fast det inte är lång tid alls. Ska livet verkligen rusa förbi såhär snabbt? Då sitter jag snart där! i hörnan, grått hår och knappt kan gå. Ändå så gnäller man! Att man har tråkigt, de ena och andra. Man är oftast aldrig riktigt NÖJD! Ta vara på livet, för ibland är det helt överasskande kort.

För 20 månader sedan så föddes min dotter, även min mening till livet! Under 20 månader så har jag tagit min livs största resa, tagit på mig den största uppgiften i livet. Att vara en mamma! Att vara den bästa mamman för Wilja! Och hittils tror jag att jag har lyckats. Enligt mina ögon, så har Wilja det bra! riktigt bra. Och så vill jag att det ska förbli. ♥

Min lilla tjej är så stor fast hon är så liten! och gång på gång så imponerar hon på folk, charmar. De är som en vuxen är inbyggd i denna lilla kropp. Att de finns så mycket vilja, kärlek, värme, omtanke i en kropp som är 80 cm hög, de är helt otroligt.

Att göra en lista på vad hon kan eller inte, de gör jag inte nu.
Wilja pratar så munnen går i ett, och orden har blivit alldeles för många för att komma ihåg! hon sjunger, hon bildar nu små korta meningar. Min lilla prinsessa börjar nu bli en fin, en otroligt fin liten flicka.

Jag hoppas att en bra & trygg start i hennes liv, kommer följa med henne resten av livet. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bekah

    Åååh vilken liten sötnos! =)

    Det är nu 19 dagar kvar tills våran lilla skatt har beräknat BF därför ligger det en liten tävling hos mig fram till 00.00 inatt!!
    Var med & gissa när hon hade tänk kika ut & vinn samtidigt ett mysigt vinterpaket om du är närmst! =)
    Lycka till!

stats