PATRICIA- Mamma till tre små!

Grattis min älskade Wilja!

Vad är det man säger, att tiden går fort när man har det roligt? ♥
Dagen är här, din födelsedag min fina tjej! När vi väckte dig i morse så kom vi in på ditt rum och började sjunga, helt plötsligt så dyker en hand upp från täcket, och med hela 5 fingrar uppe i luften! Hon sken upp som en liten sol, tror att hon aldrig varit lika glad på morgonen som i dag.
Hon fick ha på sig en klänning, en liten väska och fina hårspännen i håret. Wilja har verkligen förvandlats till en liten flickflicka! allt ska snurra kring henne och ha volang, tröja som klänning.

Strax därefter så kastade jag mig ner i toasitsen och Wilja klappade mig på ryggen, försökte få ut henne men hon ville stanna lilla hjärtegryn! Han har lagt sig på ett så tokigt sätt i magen så jag är helt illamående, har haft förvärkar hela morgonen och fått haft vetekudden över ryggslutet. Efter varje värk så har jag kräkts. Tog två alvedon med hopp om att dom skulle få stanna kvar, värken är borta och jag kräks inte mer. Men han ligger fortfarande och trycker så jag mår så satans illa! försöker få i mig en banan, men är livrädd att det ska komma tillbaka.
Nej nu får det vara nog med alla krämpor, vill välkomna April och må bra dessa sista veckor!

11075157_10153186101684120_8319115860286138139_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats