PATRICIA- Mamma till tre små!

Gonatt säger vi bortom skogarna!

Trodde att dessa blääääblååår hade förfrusit och dött ut, men icke! såg massor idag, kanske inte så värst aptitliga. Men ändå! 😀 Simon och jag ligger och kollar på Bolt nu. Inte gett den en chans! bara kollat på den med syskonbarnen, och de gick såå himla bra? nej! =)

Nu blir det att borst tänderna, tvätta boort sminket, och sen kramas till sömns. Är inte alls trött, men kanske blir? En kopp té skulle sitta fint innan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanne

  Absolut ingen fara, tog inte alls illa upp 🙂
  Nä, jag känner så också, det kommer när det kommer helt enkelt! Det är bara det att det är så otroligt mysigt med små, och då längtar man ju ännu mer!

  Det är klart man ska vara ekonomisk, vagnar är ju faktiskt väldigt dyrt om man ska ha en helt ny! Men har man pengar så visst, då är det ju bara att välja och vraka 🙂 Sen ska man ju trivas med den också, och det är väl det som är svårast, att hitta Den 🙂

  Hoppas du får en bra dag! Kramar

 2. Sanne

  Nä, jag har inte försökt men jag har längtat i lite mer än två år! Det har inte varit aktuellt med barn, plus att min sambo inte är helt med på noterna när det gäller det, om du förstår vad jag menar 🙂
  Men, det kommer nog det med, jag försöker tänka positivt 🙂

  Jag tror att val av vagn är viktigt, att man trivs med den och så och inte köper den "bara för att". Lika bra att börja i tid så man hinner hitta sin egen favorit!
  Du kommer nog hitta en perfekt vagn till slut!

  Kram

stats