PATRICIA- Mamma till tre små!

Goa rara Wilja imorse.

Åh, mitt hjärta smälter♥
Du milde va rar du är unge! ibland vill jag slänga ut dig på balkongen, men sekunden senare har du fått mitt hjärta som smör igen. Lilla going! Trots, ja. De hör till. Men även då är du rätt snäll! Just nu är Wilja i en period då hon är överallt och ingenstans, och lyssnar inte ett dugg. Enda som hjälper är att skrämma henne om att trollet kommer! Men de vill jag ju inte ta till… men ibland så!
Hon är så ininorden snäll mot Nova så jag finner inga ord, så som jag oroade mig innan Novalie föddes!
Hur de skulle bli med svartsjuka, att hon skulle slå henne, äta på henne. Inte en enda gång hittils har det hänt något! även om jag fortfarande håller två ögon på henne när Nova ligger någonstans. Men jag oroar mig inte speciellt. Svartsjukan kommer komma på besök, det vet jag. Men hittils!
Så skönt att inte bråka de första man gör med henne. ♥

Har hämtat fialotta på dagis nu!
Så nu sitter vi i soffan och kollar lite pippi en sväng, intar mellis här 🙂 mys!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hayley

    Lyckan är uppenbarligen jordgubbar! 😀 Underbara bilder, glädjen liksom slog mig i ansiktet. Det behövdes denna gråmulna supertråkiga regniga dag.

    Kram!

  2. Isabell - Illustratör & Webbdesigner

    Får börja med att säga att din blogg sprider mycket värme & glädje genom bara designen. Sedan när man börjar kolla innehållet så blir man ännu gladare i kroppen. Haha, och dom här bilderna på din söta Wilja får det att dra i smilegroparna riktigt ordentligt!

    Denna bloggen får nog följa med på min lista med "läsvärda". Kram på dig!

stats