PATRICIA- Mamma till tre små!

Gårdagen, dagen & morgondagen!

Igår så passade jag på att ta igen lite sömn som jag missat de senaste nätterna!
Får jag lov att säga att de va en helt makalös känsla när den där huvudvärken släppte och när febern försvann från kroppen? har nog aldrig varit lyckligare! Igår så lagade mannen middag här hemma, kände mig som en prinsessa hela dagen. Efter de så tog vi oss ner till apoteket och köpte oss ett MINI apotek! Halstabletter, vitaminer i mängder. Ja och allt som behövs när dessa sjuktider härjar!

När vi kom hem kände jag mig genast lite piggare. Och ville umgås med Wilja lite!
Så vad kan vara bättre än att knåda degar och baka små kakor? Speciellt nu när lillan kommer snart! Perfekt att plocka fram när man sitter och fikar och smuttar på sitt kaffe 🙂 Wilja blev glad, och mamma likaså.

Det här med övertid har lugnat sig, just nu tror jag andra tycker de är jobbigare att vänta än jag! 😀
Bara jag inte är sjuk, då är de lugnt. Imorse så vaknade vi strax efter sju, och ALLT wiljas slem hon haft, snor, whatever hostades upp i tre omgångar! vet ni hur GLAD hon blev efter? Mamma borta!! sen peka hon på halsen. Sen sa hon också: Näsan mamma, borta!♥ Ja gumman, allt dumt snor som täppt igen allt är nu BORTA! Nu kanske vi kan få bli friska?? Snälla!!

Imorgon är det en SPECIELL dag för oss alla! En makalös dag♥
Imorgon är de 1 år sedan jag frågade ’chans’ på min prins… efter månader av längtan, så vågade jag äntligen fråga om han ville bli min. Vet ni va jag fick till svar?: Vah? ah… – vände sig om och fortsatte att sova! Har jag sagt att han är världens ocharmigaste nattetid? De visste jag dock inte då! 😉 ♥

Med andra ord så firar vi ett år TILLSAMMANS! och sen är det Elliots 2-årsdag.
Och en till speciell speciell sak.
NOG OM DET! Tids nog. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats