PATRICIA- Mamma till tre små!

Full fart!


Hej gott folk ♥
Ni anar inte vilken händelserik dag jag hade igår! Jag gick av mitt nattpass klockan 08.15, för att åka hem och ställa mig i duschen och försökte att sminka på mig ett hyffsat ansikte!
Åkte mot Södermalm för att träffa Örjan för mitt återbesök, och sen även för att byta vagn till Swiften! Åh, jag är så jävla nöjd hittils så de inte är klokt! Ännu bättre när Novalie fick sitta i den. Helt fantastisk vagn må jag säga, varför har jag inte tänkt på den tidigare?

Nåja, träffade Örjan och fick en klapp på röven (skämt åt sido) men mina bröst var verkligen väldigt fina för att vara så nya! Och jag blev skit glad, ärren hade läkt jätte fint dom också, är raka och tunna. Dock så har jag väldiga problem med min tejp, den sitter uselt på mig. Den släpper på båda sidor, samt att den släpper undertill och vill inte fastna på min hud. Dom testade allt möjligt, men mycket riktigt. Inget fäster konstigt nog! Inte undra på att jag fått byta min tejp så många gånger här hemma under dessa korta tre veckor. Så dom disskuterade om jag skulle få testa ärr salvan som är rätt ny, men det skulle vi ta om någon vecka isåfall. Sprang in på apoteket och köpte någon supertejp, den sitter än (förutom i kanterna) så de är iallafall ett plus.

Efter fullt godkänt så tog jag mig till butiken Gustaf Mellbin för att köpa min första bygellösa BH !! Vet ni vilken lycka det var?
Gick till Mariatorget och klev in, expiditen plockade fram på en gång ”sådär stora tror jag inte att jag har sa jag..” hon skrattade till och bad mig följa med! DE SATT SOM EN SMÄCK 😀
Så, jag har numera strl 60FF som är de ultimata, men jag kan även ha en 65E 😀 ♥
Gick därifrån ruinerad, fattig men ack så jävla lycklig! De kommer bli en dyr historia med större bröst må jag lova, men samtidigt! Har man lagt så mycket pengar på en OP, så vill man ha ett ordentligt stöd på bh:n också! Har ni något tips där ute vart man kan hitta bra bh:ar online?

Tog en promenad mot stan, klippte mig och köpte lite produkter till barret, sen tog jag tåget hem mot Bålsta igen! Hämtade skrotis från förskolan, och sen hem!
Va hemma en stund och myste innan vi åkte till Farmor! Lämnade av en glad liten skit som skulle spendera kvällen där, vi åkte till Barkarby! Handlade bilbarnstol åt Wilja, samt käka på Pizza hut. Sen , klockan 21.30 …. så somnade jag äntligen! Varit vaken i en evighet, och sen vaknade jag ändå 07.00 i morse utvilad och solen sken!

Nu packar jag i ordning här, för jag och Novalie ska åka till Gnesta och mysa med mormor.
Så, uppdaterar er senare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Gud, jävla superwoman du är alltså! Sen när jag är mamma så ska jag fan aldrig klaga över skitsaker! Jag ska bara tänka vad Patricia gjort? Ja, jag må ha bytt 10 blöjor under natten, bäddat om, torkat spya och bajs i sängen, varit sömnlös i 4 dagar, och ha blödande sår i öronen… Men då ska jag städa istället eller piffa till mig istället för att bryta ihop!

  Kram kram fina du! Du och ni förtjänar allt bra som kan hända er!
  //linda

 2. Elin

  Jag har samma storlek. Dock nu när jag är gravid så har jag fått ungefär dubbelt så stora bröst vilket suger. Vill ha min gamla praktiska storlek tillbaka! Men som föregående kommentar, köp INTE online. Man måste prova ut

 3. Cecilia

  Då har du skaffat ungefär lika stora bröst som mig, jag har 65f, fast mina är mina, har inte gjort någon op 🙂
  Jag köper mina behåar på change, älskar den butiken men den finns inte överallt! Tur för mig att den är precis där jag brukar handla 🙂 och skulle inte heller rekomendera att köpa online för alla behåar kan vara lite olika o då är det bäst att pröva i butik!

 4. Michelle

  Chic intim i Södertälje har fina och bra bhar, man får bra hjälp, dom har de flesta storlekarna och bra märken. Ligger precis vid centrum, där parkeringen ligger vid kanalen 🙂

 5. snöfrid

  Jag har själv strl 70G/75F och du ska inte köpa online. Det är så viktigt med en ”perfekt” sittandes bh om man har större, annars får man stå ut med ryggont osv. Så ta dig till Bh-affärer. Samiras underkläder på götgatan går jag till och dem är jätteduktiga där. Ser inte ut som en bra butik, men trust me 🙂 kram

 6. Josefin

  Change har också jättefina BHar i alla storlekar! Är ju tyvärr lite svårare för oss som är smala runt om, men har lite boobs. På de billigare kjedjorna får man ju gå upp till typ 90 i omkrets för att dom ska sitta bra i kuporna. Lite stort, haha! Men det är väll priset man får betala för att ha en schysst hylla! 😉

stats