PATRICIA- Mamma till tre små!

Frukostleverans från FloridaGrapeFruits.

Hemleverans & lyx
Hemleverans & lyx

I morse så fick vi något som sällan sker, men ibland har det sina bennefits att vara en bloggare om man säger så!
Vi fick en hemleverans ifrån Floridagrapefruits med massa härlig frukt, grapefrukt, passionsfrukt, blåbär och kiwi! vi fick yoghurt, goda knäckebröd, skinka, marmelad och te från NK med smak utav grape! Med andra ord, startade vår Lördag hur bra som helst! Jag har inte bloggat på två dagar, och det var behövligt! samla på mig lite extra glöd, och inte känna några måsten. Jag har somnat kring 18.00 på kvällarna sista dagarna, då förstår ni hur trött jag varit. Det är sjukt mycket i skolan, och vi lär oss så mycket på så kort tid. Vilket innebär full fokus 110 procent utav all tid vi får i skolan! Men nu har vi lite lov, men vi har skola vid sidan av och prov! så ska ha barnen hemma all tid jag kan, men vissa dagar kommer jag behöva plugga då får dom gå. Har inte bestämt mig om hur jag ska lägga upp allt än bara!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats