PATRICIA- Mamma till tre små!

Fredagsmorgon & helgtips?

 


Hej mitt viiinterland!”

Wilja stod nyss i hallen och satte på sig både stövlar och vantar.
– Vart ska du någonstans Wilja nu när de är så mörkt ute?
– ”Jag ska först ta bussen, sen ska jag ta tåget hela långa dagen till min Pappa! ♥”

Någon som saknar sin Pappa idag märker jag det, gofia! Hade han kunnat, så hade han haft dig hemma nu. Men du får dras med mamma i en hel vecka till!
De här har blivit lite konstigt för henne, hon som är vad vid varannan vecka, nu hemma hos oss i tre veckor i rad! Även om jag njuter, för att verkligen få tid med henne så märker man att hon pratar om Pappa mer och mer om dagarna.
Men igår så fick dom prata en stund i telefon, och hon blev så glad så! Nästa gång dom ses så har dom flyttat, så Wilja kommer få ett helt nytt rum! ska bli spännande för henne.

Ja, dagen till ära så vaknade Wilja såfort Linus stängde igen dörren här hemma. Godmorgon på den liksom mitt i natten, så kändes det varje fall.
Men, opp och hoppa! Frukost ska vi äta om en stund, sen ska vi se hur vi får den här Fredagen att rulla! Ska försöka ta oss ner i snön till centrum en sväng, en liten fika för oss! Kolla in på kicks en snabbis, sen blir det nog ut och bygga lite snögubbar. Förhoppningsvis kan lillan somna i vagnen medan! de gör de lite lättare, och jag hoppas så på att Wiljas overall hinner komma till idag! 🙂

I helgen har vi inga planer alls faktiskt.
Kan ni komma med lite helgtips med småbarn på dagtid? 😀 som passar en snart 3 åring.
Har lite idétorka, man gör oftast samma, samma sak hela tiden. Så nya tips välkomnas kring Stockholm!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Denna helg är det ju fullt av julmarknader runt om i och utanför stab 🙂 Många av dem har en hel del aktiviter för barn, och massa mysigt att äta och kika på!

    Om ni orkar ta er in till stan (resa och folkmassor är kanske inte vad man längtar efter med två små) så såg jag att kungliga hovstallet har öppet stallet så man får hälsa på, och rida 🙂 Sen kan ni ju passa på att kika på NK:s julskyltning. Brukar uppskattas av småttingarna!

    Hoppas ni får en fin helg! Kram

stats