PATRICIA- Mamma till tre små!

Fredag i all ära.


Godmorgon Fredag!
Jag bjuder på lite instagrambilder, jag orkar inte ta upp kameran och vara påhittig just nu och ta nya kort. Vaknade för en liten stund sen, det blir att dricka en kopp kaffe och sätta sig på pendeln igen för att jobba en till kväll. Det skar i hjärtat i morse när barnen gick upp, hela jag ville upp och spendera tid med dom på morgonen. Iallafall i 15 minuter, jag tog mig upp men fick ångest över att jag var så trött.
Det blir som ett litet ekorrhjul, man går om varandra och gör samma sak. Saknar er tjejer! Men i morgon så får jag en hel dag tillsammans med dom då Pappan är borta under dag och kväll.
Så vi får se vad vi ska hitta på, sen har jag ett par lediga dagar på schemat. Får se hur vi ska förvalta dom på bästa möjliga sätt! Varje morgon när jag vaknar nu önskar jag att vakna till en vit matta utanför fönstret! Men det verkar inte vilja komma någon snö till oss ännu, den är lite envis. Nu ska jag sätta på en mask, sätta på ett avsnitt utav Gossip (ja, jag kollar igenom tredje säsongen nu) haha! Luta mig tillbaka och njuta utav Bass. Ha en fin Fredag tjejer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats