PATRICIA- Mamma till tre små!

Från topp till tå!

Senast överförda14Helgen är här, äntligen ♥
Dock så är det en helg som innebär lite egentid för mig! Linus har varit borta flera helger i rad, och nu är de min tur att få svänga på mina lurviga! det återstår att se vad vi ska göra.
Men eftersom min fina vän Atousa fyller år, så blir det att fira henne ordentligt hemma hos henne med tjejmiddag, budleverans på alkohol! ja, hon heter inte Atousa Pink i onödan, kvällen kommer bli rosa från topp till tå. Kommer ha en riktigt härlig kväll! ute eller inne spelar ingen roll med gott sällskap.

I kväll så har Linus träning, och jag & tjejerna ska ha film och spel-maraton! kommer bli mysigt, äta lite gott och sen blir det att hoppa i säng.
Vädret är inte de roligaste, här är de bara grått och trist! men lägenheten är städad och skinande ren, bättre än så kan inte en helg börja.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Vilken fin lägenhet.Är grunden vit? Jag vill ha vitt som grund i hela lägenheten.Sofforna är vita men vi ska slänga ut hyllorna som är bruna och istället köpa en stor vit tv bänk.Då ska jag också rensa ut det jag har i hyllorna. Gillar inte att ha mycket prylar.

stats