PATRICIA- Mamma till tre små!

Framme på Mythos!

Resan i går, gick så långt över förväntan!
Vi kom till Arlanda väldigt tidigt, men vi tänkte käka, kika runt lite! in på taxfreen och handla lite på Victoria Secret! hittade lite trosor och parfym, jag tackar! Novalie skötte sig exemplariskt utan vagn i 4 timmar och trots att hon inte sovit färdigt. Nu så tänkte vi, katastrof på planet! men vår lilla tjej.. inte ett pip när vi flög upp, tänkte på öronen! men inte ett ljud, hon var bara så glad över att vi var höögt uppe i luften! i vanliga fall så somnar hon kring 18-19 hemma, men hon var vaken till 23 i går. Hon gick ner från sitt säte en enda gång på hela flygresan, och det var för att hämta sin vattenflaska hon tappade! inte en tår på nästan 5 timmar, och då menar jag det verkligen! inte ett jäkla gnäll över huvudtaget, vi bara stirrade på varandra och undrade om det var vårt barn som satt hos oss.
Det är iof inte ofta hon är ledsen om de inte är något, men vi tänkte mest på tröttheten och allt som var så annorlunda! när vi kom fram till rhodos så hängde hon i min famn, helt matt! när vagnen kom på rullbandet så somnade hon innan hon satt sig ner <3 Bussen gick snabbt och smidigt, checkade in på vårt fina hotell och somnade snabbt!

Chocken när Novalie vaknade upp i morse och gick ut på balkongen och fick syn på poolen, haha! minen är obetalbar, så lycklig! vi har badat hela förmiddagen, men vi har de sjukligt varmt och skönt! Så vid lunch gick vi upp till rummet för att vila oss från solen, och hon sover ännu flicka lilla. Vi har skit dålig uppkoppling med Wi-fi här, så vi hörs av så snart jag får tillfälle!

DSC00138
DSC00143
DSC00168

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Mark

    Åh vad mysigt ni ser ut att ha det! Skönt för Nova att få lite egentid och Wilja lika så fast på sitt håll. Ibland behöver även barnen komma ifrån det vanliga för att sen sakna och uppskatta vardagen, med lite mindre bråk förhoppningsvis! 😉

    Kram på dig pepparkaka och ha en underbar semester! <3

stats