PATRICIA- Mamma till tre små!

– Frågor & svar, del 1.

 

Marie: Hej! ♡
Jag heter Marie, är 21år och bor i Finland. Jag älskar att läsa mamma bloggar eftersom jag drömmer om att få ett eget barn inom en snar framtid. Din blogg är en av mina största favoriter! Missade att du skulle byta blogg, så när jag kom in på din gamla blogg och det stod att den inte fanns längre så blev jag lite deprimerad, men tur så fann jag dig igen.
Kommer inte på nån vettig fråga just nu men vilket år är du född? 

 

Svar: Hej Marie! Så roligt att du gillar att kika in här <3  Många som har tappat bort mig i bytet, då jag inte riktigt informerade om det! Men vilken tur att de då finns google lite snabbt. Jag är född 1990, och blir 24 inom några dagar. Kram! 

 

Melinda: Har läst din blogg ganska länge, tror du väntade novalie när jag började läsa din blogg. Hängde dock inte med så mycket när du bytte blogg till loppi, vet ej varför men tyckte inte att din blogg var lika fin och rolig att läsa. Annars älskar jag din blogg verkligen, alla härliga bilder på ert hem och allt.

Svar: Jag kände det också, jag tappade mig själv på Loppi och inspirationen till allt försvann. Tack så mycket för några fina ord! Kram

 

Betty: Hur tänker du kring genus på dina barn? Gällande färger, leksaker kläder och uppföranden? Hur berättar du om andra barn och vuxna om könsroller eller om tex en man/pojke har klänning? Och andra som bryter normen, eller de som full ut följer den? Lite svårt att förklara men hoppas du förstår hur jag menar? Tack för en jättebra blogg, har följt den sedan Wilja låg i magen och tycker lika mycket om den nu som då. Du inspirerar mig mycket till min förhoppningsvis framtida roll som mamma och även i mitt framtida hem och samboliv. Dina barn verkar så Goa och ha fantastiska föräldrar! Fortsätt med det du gör för du gör det så bra!  kram

 

Svar:
Hej! Alltså, barn är barn. Och så ska dom få förbli! pojkar får leka med dockor och Novalie med grävmaskiner, för de är de bästa hon vet. 

 

Samtidigt så bryr jag mig inte så mycket om det, tycker tjejer ska få bära rosa och pojkar grönt, men vill pojken i fråga ha en rosa t-shirt och Novalie blå, ja må så vara! mycket i hennes garderob går i blått och med trucker-keps! så mig spelar det ingen roll. Jag är inte hysteriskt lagd åt något utav hållen, och tycker de är löjligt! att ta bort bilar och blått från pojkar, och flickor får inte leka med dockor. Jag uppfostrar mina barn till bra människor, det räcker långt för mig. Tusen tack för fina ord, och mycket kloka ord! Kram

 

Krulliga damen: Jag är nyfiken på hur gammal du är och vart du ser dig själv om 5 år?

Svar: Då är jag förhoppningsvis klar med barnen, och har öppnat en egen liten salong! det är en vision jag har, och vi ska även ha flyttat till hus. Kram! 

 

Nathalie: Vill ni ha fler barn snart?:) är ni sugen på å köpa hus, eller nöjd i lägenhet?:)

 

Svar:
Hej Nathalie! Jo, vi vill ha mer barn. Vi bor som sagt mitt ute på landet, och bor helt perfekt och de är som att bo i hus, bara att de är i två våningar. Men självklart, i framtiden vill vi ha ett hus men bo kvar i samma område. Kram! 

 

Inna: Vill du ha fler barn? Vill Linus samma?!

 

Svar: Vi båda vill ha i allafall en till, men när de får tiden visa! 

 

Sara:Hej! ♡
Jag har några frågor till dig! 

 

1. Har ni kollat vilken kön Wilja & Novalie var innan födsel? ♡
2. Kan du beskriva både Wilja & Novalie med 3 ord var? ♡
3. Hur länge brukar du ha i, ditt löshår? ♡
4. Hur många syskon har du? ♡
5. Hur gamla är dina föräldrar? ♡
6. Har du & dina döttrar, en fin relation? ♡
7. Vilka länder har du varit i? ♡
8. Bor ni i en lägenhet, ett radhus eller en villa? ♡
9. Tycker du att ni har ett tillräckligt stort hus? ♡
10. Vilka är dina favoritfärger? ♡
11. Hur gammal är Linus? ♡

 

Svar:

 

 1. Vi har kollat kön på båda tjejerna 🙂 
 2. Novalie (Vild, omtänksam, busig), Wilja (Empatisk, snäll, temperament) 
 3. Jag har de tills jag tröttnar, så allt mellan 1 månad till  4. 
 4. Vi är 8 syskon med mig. 
 5. Min Pappa är 74, blir 75. Min Mamma är 59. 
 6. Vi har tillsammans en jätte fin relation, men Wilja är mer mammig än vad Novalie är, så Wilja är den som vill vara mest med mig just nu. 
 7. Oj. Spanien, Mallorca, Cypern, Grekland, Dominikanska, Thailand, Laos, Malaga, Polen, Ungern, Barcelona.. Men jag har varit i samma land fler gånger, 9 resor till thailand och jag vet inte gud hur många till Grekland och Spanien. Åkte mycket när jag var liten, Pappa tog iväg oss minst 2-3 gånger per år fram tills jag var 15. 
 8. Vi bor mer i ett radhus. I ett boklokhus, på översta våningen! 
 9. Vi vill gärna ha lite större i framtiden, men vi får plats och har ett varsitt rum, så de är tillräckligt. 
 10. Vitt, grått och pastellfärger.
 11. Han är 26 & blir 27. 

Det var dessa svar för denna morgon, resten kommer i kväll eller i morgon förmiddag! Vilka roliga frågor, Kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats