PATRICIA- Mamma till tre små!

FRÅGESTUND INLEDS!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej! Jag undrar om du tänkte på hur mycket din första dotter kostade i månaden första halvåret? Jag är så extremt sugen på att skaffa barn, men ska börja studera (och behöver jobba medan så får dåligt sgi) så undrar om man klarar sig på den minsta föräldrapenningen med en sambo? Kram

 2. Natalie Johansson

  Hej!
  har frågat detta innan men fick aldrig svar 🙂
  har Novalie någon sjukdom som det var prat om? tror det var om down symdrom? förstog inte om det bara var någon som hade varit elak och hittat på detta eller om det stämde?
  Ta inte detta på fel sätt, menar inget illa utan undrar bara då jag är lite förvirrad haha, iallafall, undrar också om du skulle kunna berätta lite om ditt liv innan Wilja och hur du var runt 17? 🙂
  super fin familj, fina småtjejer och en superbra mamma vill jag bara säga till dig också!
  Stor styrkekram! <3

 3. emelinda

  Hej, beklagar verkligen de du går igenom nu.. Sänder dig styrke kramar!
  Jag började läsa din blogg efter att marcelo länkade den. Har totalt fastnat. Har kollat igenom lite gamla inlägg du gjort osv. Mina frågor är hur gammal var du när du blev gravid första gången? Hur reagerade människot i din omgivning? Vad får du pengar ifrån? har du får tips till en ung mamma?

 4. Nathalie

  Jag undrar om du har planer på att börja arbete inom det närmsta igen och isåfall med vad?

  Vad är drömyrket?

  Vart ser du dig själv om 5 år?

  Hur går det med huset?

  Kram på dig 🙂

 5. Rebecca

  Hej! Har kastas in till din fantastiska blogg pågrund av Hugo!
  Jag undrar om du skulle kunna berätta lite om dig själv, ålder, utbildning, livet före barn och efter osv.. :)!!

 6. Lovisa

  Hur är relationen mellan din sambo och din äldsta dotter? Känner han sig ibland inte inkluderad eller är det alltid bra? Samt kallar hon han någonsin för pappa?

  Helt galet underbar blogg! Önskade du bodde lite närmare så du kune hjälpa mig med mitt hår! Du verkar så sjukt duktig 😀 Kram!

 7. Emmi

  Haha, kanske lite töntig fråga, men har du provat på/jobbat som modell någon gång? Du är ju så otroligt fin!
  Sedan vore det otroligt roligt med en liten intervju med Wilja? Bara om hon vill så klart.
  Kram! <3

 8. Milla

  vad tycker linus om att du skriver ut allt privat (t.ex om aborten mm) i bloggen? tycker inte han att det e jobbigt att du skriver om sånt så ”hela” sverige får veta?

 9. sandralinder

  Vill bara säga att du är helt underbar som person, stark på alla sätt och vis och jag uppskattar vår vänskap otroligt mycket, puss älskling! <3

 10. rita

  vad känner du att du vill göra senare i livet, när flickorna blir några år äldre, vill du jobba eller plugga och plugga vad isåfall. gick du ut med slutbetyg i gymnasium?

  måste berömma dig för din sjukt bra blogg den är verkligen inspirerande och bra.

 11. Milla

  Ska du göra aborten? eller har ni ångrat er?
  Kommer de ta slut mellan dig å linus ifall du behåller barnet emot linus vilja?:(

 12. Siri

  Kör på med massa frågor om allt möjligt 🙂
  Hur ofta läser du för barnen? Gillar dom det?

  Klipper du Wilja själv eller hos frisör? Vill du spara ut hennes hår?

  Vad är du mest / minst nöjd med ditt utseende?

  Hur gammal var Wilja när hon började sova hos sin pappa?

 13. Caroline

  Hur kommer det sig att du verkar vara så duktig på att laga mat? har du lagat mat sen barnsben eller är du en naturbegåvning bara?? Vore kul med mer recept i bloggen!
  Och vilket anser du vara de bästa beslut du någonsin gjort?
  älskar din blogg, kram!!

 14. Joanna

  Hej,

  Jag undrar om du har någon utbildning eller om det finns något du planerar att utbilda dig till när flickorna börjar på dagis? Vad vill du helst av allt jobba med?

 15. Miriam

  vad jobbar du och linus med? eller vad kommer er inkomst ifrån?
  skulle du kunna lägga upp fler recept på bloggen? har varit kul innan
  vilken är din favoritklädaffär?
  trivs du att bo ”inte centralt”?
  kan wilja prata?skulle va kul med en video med Wilja!
  tränar du något annat än gym?
  vilket är ditt favoritprogram på tv?
  favoritmat?
  vad brukar du och linus göra på er fritid?
  din blogg är sjuuuuukt bra och du är inspirerande(x500)
  kram till dig och din familj

 16. Linnea

  Hej! Älskar din blogg och nyfiken som jag är så undrar jag vad linus jobbar med? och om du hade något jobb innan du fick wilja, isåfall vad? 🙂

 17. Felicia

  Idag har jag ingen kontakt med min mor då hon tvingade mig till abort för ett år sen eller mer hotade med att lämna mig och inte höra av sig vilket knäckte mig och tog bort glädjen av själva graviditeten.. Jag har fyllt 19 iår. Jag har fattat det som att du sagt upp kontakten med en av dina föräldrar. Blir det lättare, känner du dig någon gång elak mot den föräldern? Jag har så mycket ilska mot min mamma för det hon gjorde men känner mig elak som lämnat henne. Har du några tips om hur skuldkänslorna ska försvinna?

 18. hannarunesdotter

  Vad är största skillnanden mellan att ha ett barn och två barn tycker du? Var omställningen såsom du trodde? 🙂 Kram fina du!

 19. H

  Hej, din blogg är helt underbar! har en fråga som jhag har funderat på ett tag, visst har du skrivit att du har rökt? och min fråga är då, rökte du när du fick reda på att du var gravid och slutade du på en gång?

 20. Saragunmarie

  Hur träffades du och din kille?
  Hur många seriösa förhållanden har du haft?
  Är du beroende av något?
  Vad skulle du göra om du vann en miljon?
  Vad önskar du dig i julklapp?

  Kramar!

 21. Linn

  Hej!
  Tack för en bra blogg och att du är dig själv och en klok ung mamma.
  Jag undrar hur du känner att löshåret sliter på ditt vanliga? För du har väl det nu, eller är jag helt ute och cyklar?
  Sen är jag lite nyfiken på hur ni ska göra när Wilja blir äldre och det är dags för förskola, skola osv?
  kram,

 22. Anonym

  Vad var det som gjorde att ditt förhållande höll på att krascha härom månaden?
  Hur är det mellan dig och din sambo nu?
  Tycker du att varannan vecka är ett problem?

 23. Hanna

  Hur gör du en fransförlängning? 🙂
  Hur går det med boendesökandet för er?
  Vad jobbar Linus med?
  Hur ofta tränar du?
  ”små äter” du ngt? eller håller du dig endast till frukost, lunch o middag? så sjukt snygg kropp ju.. 🙂 jag försöker trimma min egen..
  När kommer novalie börja dagis? (om hon ska det..)
  Hur länge ammade du?

  Tack för en inspirerande blogg! 🙂 Kram till dig och din familj!

 24. Cecilia

  Hej! 🙂
  Jag undrar hur du och Simon gör med inköp av overall, skor osv? Köper ni var för sig eller delar ni på det? Om ni köper var för sig, hur gör ni då vid lämning? Tar med overallen hem eller hur gör man?

  Jag undrar också hur ni har tänkt göra sen när Wilja börjar i skolan? Hur blir det med varannan vecka då? (Ni kanske inte har tänkt så långt än)

  Tack för en grymt bra blogg!!!

 25. Anna

  Vad är Wilja och Novas favorit rätter? Finns det nåt som de avskyr i matväg? 🙂

  Ni som är sugen på att köpa hus. Vad har du som önskemål på huset? Planlösning, hur stort, antal rum osv.. 🙂

 26. Alexandra 21 år, mamma till Melissa

  Du är helt bedårande vacker! Ingen fråga direkt, men var bara tvungen att uttrycka det då jag tänker det så ofta.

 27. Evelina

  Går Wilja bara på dagis de veckorna som hon är hos dig? Om inte: Hur känns isåfall det eftersom att hennes pappa då får ha henne dygnet runt när hon är där men ska till dagis när hon är hos dig? Om du förstår vad jag menar 🙂
  Och har du en bra relation till Wiljas pappa?

 28. Linnéa - Ludwigs mamma

  Jag har följt dig under en längre tid och tycker du verkar vara en helmysig tjej med fötterna på jorden och glimten i ögat. Min fråga blir: Hur tycker du att du och Linus kompletterar varandra? I vardagen, i föräldrarollen? Hur ser ni på egentid/samtid?
  Egentid för mig är väldigt viktig så man får slappna av och vara annat än mamma. Samtid utan barn är också en viktig del tycker jag.
  Är du och Linus lika som person och står för samma värderingar eller skiljer det sig mycket?
  Lite konstiga frågor och formuleringar men hoppas du förstår vart jag vill komma 🙂 Kraaaam!

 29. Johanna

  Hej! Kollade igenom lite gamla inlägg här om dagen och hittade ett i lägg om en jättefin bänk med olika kakelplattor på som man kunde göra själv. Igår skulle jag visa den för min man men hittar inte inlägget :/ Skulle uppskatta så mycket om du visste vilket inlägg jag pratar om och vet när det skrevs? Tack för en super bra blogg förresten!! Kram

 30. jholm

  hej har de funkat bra att bo i eran tvåa innan wilja fick lillasyster? nu förstår jag att de kanske är lite trångt. Har en tös på 5 månader o vi har oxå bara en tvåa men vi trivs så himla bra i denna lägenhet, så när behöver barnet ett eget rum igentligen? hur har de gått för er?

 31. Olivia

  Hej, jag har totalt fastnat på din blogg på senaste tiden, och min fråga är: Hur träffades du och Linus? och hur reagerade han på att du hade en dotter? alltså innan han tog till sig henne som sin egen 🙂 Keep going strong!

 32. Micaela

  Hej 🙂 underbar blogg , kan inte sluta läsa om dig L och era underbara flickor , en riktig mysfamilj ! Jag har en fråga angående hur hanterade L att kastas in i att bli låssas pappa till Wilja innan han hade ett eget barn ? Jag själv tycker att i vissa lägen är det skit jobbigt och i andra jätte bra. Och ibland vet jag inte hur jag ska hantera situationen, lite tips och råd är nog de jag söker..

  Kram kram 🙂

stats