PATRICIA- Mamma till tre små!

Förstoppad deluxe.

Alltså mina älsklingar, jag har en sån enorm ångest för jag hinner ge den här bloggen en hel hög med kärlek! ♥
Klockan är nu snart 20.30 och för första gången förutom på pendeln så sitter jag ner på mitt arsle. I dag så har det varit en hemsk dag. Graviditeten har gjort min mage helt kaos, går 4-5 dagar mellan jag kan gå på toa, trots att jag känner att jag ”måste” är det liksom stopp.
Idag på 5 dagen fick jag verkligen nog, gjorde så ont! så jag gick och köpte mig en burk katrinplommon på rasten, ja ni vill inte veta resten utav min eftermiddag! som tur hade jag ingen kund direkt efter lunch, så mellan alla magknip som fick mig att svettas så sprang jag på toa, för ont att ens kunna åka hem! men när allt liksom släppte, kände jag mig tusen gånger lättare. Och ni kan fet hajja att jag kommer äta dessa jäkla plommon resten utav tiden.

Fick i går också order om att REDAN börja med Niferex! så dåliga järnvärden har jag redan :/ har börjat kring vecka 25 innan, så de är inte konstigt att jag känt att jag levt i en dvala, dom var väldigt låga så stog order på lappen: Omgående, så ja. De kommer göra den där magen ännu trögare om möjligt!

Jag ber om ursäkt för denna info, men det är typ de enda spännande som hänt denna dag. När jag kom in med tåget så åkte vi tillsammans med Millan & familj ut till Lillsjön! Barnen fick ansiktsmålning, fiskdamm och gått på spökjakt, har även skurit ut en pumpa 🙂 Tjejerna tyckte de var jätte kul, och efter en dusch nu så stupade dom i sängen! I morgon så kommer det ett spännande inlägg upp om två fina rabatter hos både Glam-Mom & Boob-design! Håll utkik. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hiihi även kallade djävulsplommon, men de gör gott! 😉 finns Katrinplommon som pure också, (bland barnmaten) kan vara lite lättare att dosera så man slipper springa! Då kan man ha lite på morgongröten, som mellanmå med lite kräm, eller i smoothie! Bra för både stora och små magar ♡

  2. M-E

    Hej!
    Nu kommenterar jag lite sent men ifall du ser den så tipsar jag om linfrön varje morgon (både under graviditeten och efter förlossningen). 1-2 tsk har gjort att jag aldrig haft problem !
    All lycka tillmed graviditeten !

stats