PATRICIA- Mamma till tre små!

Första natten på 11 månader jag SOVIT!

Frukostmys med Wilja i Bålsta! <3
Sitter och äter mackor, lite daniniiiinoyougurtar, och lite gosaker. Har de bra helt enkelt! Vaknade och va HUR pigg som helst. Kan ha varit för vi somnade 21.30 igår, har aldrig någonsin hänt för min del! inte på lääänge. Men fan så skönt! och har inte vaknat EN ENDA GÅÅÅÅÅNG under natten!! Första natten på 11 MÅNADER som jag har sovit! Vet ni hur de känns? Som en jäkla dröm! 😀 Wilja vaknade till lite när Linus skulle upp till jobbet innan sex. Men hon somnade om direkt när hon fick tutten, och sov tills nu. Yes yes yes! Hade nog en trött madame här hemma igår;)

Idag så kommer dom andra till Bålsta. Och eftersom vi ska ha en FOTOSESSSSSSION så är det p e r f e k t att ha en pojkvän som har gått design gymnasium, för han äger nämligen på photoshop. Äntligen ska vi få riktigt fina bilder! Haha, ska allt ta o tvinga honom om han inte vill… ^^ 😀

Igår så hittade ja en shoppingvagn till Wilja, en sån som Elliot fick i Julklapp! Men denna va nedsatt till halvapriset, så hon va bara tvungen o få den! 😀 och gud så hon går runt med den, plockar in och plockar ut! Men hjulen ramlar av? måste fråga va Magnus hur han lyckades få fast dom! 😛 Så Wilja & Linus hade en uppgift igår att plocka och pyssla! Beskrivningen va snäppet värre än Ikeas ska ja tala om för er! Kanske därför den inte är så hel 😉 Men de e klistermärken på och den är suuperfin!

Så, nu blir det att duscha och bli människa! sen får vi se vart den här dagen tar oss. Spännande! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats