PATRICIA- Mamma till tre små!

Första dagen är gjord.

Min första dag är gjord.
Och det känns lite.. konstigt, otroligt roligt! men läskigt. För första gången så står man där själv. Hemma är en sak, men på salong. Har inte mina lärare längre bredvid mig. Inget att egentligen luta mig tillbaka på, har en förbannat bra handledare dock! men det känns läskigt att ha släppt hela sin trygghet. Är de på riktigt att skolan liksom är slut?
Jag ska ut på salong, ha en egen stol? herregud så fantastiskt! det här har jag drömt om så länge jag bara kunnat minnas om.
Har suttit mycket i kassan i dag, lärt mig deras bokningssystem! fick ta en dropin kund, nervöst tog jag emot honom. Varför är jag nervös där? inte hemma? inte på salongen i skolan?
Gud, men det gick så bra! Är verkligen så otroligt nöjd med både val utav salong & personal, känns toppen.

Så, vill ni boka tid hos mig under dessa 8 veckor för färg/klipp samt uppsättning så får ni 30% rabatt på ordinariepris, som elev.
Dock ej löshår! Så vill ni komma till mig, hälsa på så ligger salongen mitt i Bålsta centrum, 35 min från Stockholm central. Ni kan boka genom mig här, eller ringa på: 0171 54100.
Följ även Salong TintTin & co där kommer jag också att lägga ut mer jobb som jag gör på salongen. 
Kul att få se lite hur jag har det, dock så håller salongen på att flyttas! ni ska bara se hur det kommer att bli. Den fräschaste & snyggaste salongen, typ någonsin. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats