PATRICIA- Mamma till tre små!

Försöka.. <3

  

  

  

  

  

Massa saker har hänt de sista veckorna! nått som jag inte har berättat. Men.. Jag och Simon ska försöka igen!
De kommer säkert bli jobbigt miljoner gånger innan de blir riktigt bra! Om man pratar med folk som har haft ett väldigt långt äktenskap så säger de flesta: Vi har har haft många jobbiga år! notera de då, inte månader. Utan ÅR!
Men jag vill kämpa!
Jag är inte beredd på att släppa dig… För trots allt, så älskar jag dig! De är dig jag vill vara med. Och vi har gått igenom så mycket tillsammans, så detta SKA vi klara! <3
Släppa allt som har hänt, och fokusera på de som kommer.

jag lovar också dig, att även jag ska bättra mig! lovar dig att aldrig ta dig för givet…
Jag kommer nu göra allt i min makt för att få de här att fungera. Och jag hoppas att även du ger allt du kan? För man kan inte vara ensam om att försöka! de går inte så bra då..

Men jag vill att du ska veta, att jag aldrig kommer att ge upp.
Jag älskar dig Simon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Stort av dig att förlåta TVÅ snesteg på så kort tid!! Skulle inte jag kunna… men du kanske skulle be honom skaffa ett annat jobb? Det är ju där det händer menar jag.

 2. Elise Lindell

  gud va glad jag blir av att höra de 😀 Hoppas allt löser sig ! ni kmr fixa det, de krävs många försök för få förhållet att funka 😀 Lycka till, nu blev jag jjätte glad 😀

 3. Alexandra

  Även om man inte vet vad som har hänt (Man har ju sina aningar) så tycker jag att det är bra att ni försöker igen! För er skull och framför allt för Wiljas skull! All lycka till er 🙂

 4. Sissela

  Åh!!!fan vad bra av er,ni är så starka!! Blev helt varm i kroppen nu hihi!!! Alla har vi motgångar o det finns vissa tillfällen som man kanske känner att man spyr på allt men det finns
  Även dom fina stunderna <3 LYCKA TILL!!!!! Kram

 5. Malin

  Åhhh vad glad jag blir för din skull 😀 Hoppas de blir mycket bättre mellan er nu och att ni får fina år tillsammans <3

 6. naiana mendoca

  JAAAAAAAAAAAAA! GO PATRICIA! HOPPAS FAN ATT NI LÖSER ALLT OCH ATT ALLT BLIR BRA!

  Lycka till nu. och glöm inte att prata och låt han inte säga saker till dig som du blir sårad över , om du blir sårad, SÄG DET DÅ TILL HAN! SÅ HAN FATTAR för man säger inte: det kanske inte va en familj jag ville ha och bara sticker EN vecka innan julafton! om jag va dig skulle jag inte ta tillbaka han. för jag tycker man inte säger så! hade min kille sagt så till mig o jag hade barn med han skulle jag kasta ut han så fort så han inte hann tänka.

  och en sak till: jag hoppas du inte skriver "jag älskar simon" o blir ihop med han bara för wiljas skull utan känn verkligen efter nu om du älskar han på riktigt. kram gumman. du är fan sveriges starkaste kvinna!!!!!!!!!!! så som du har kämpat o tagit hand om wilja efter att han bara stack. DU ÄR SUUUUUUUUUUUUUUUPER. FATTAR DU?! Massa kramar!

  och blir det nåt bråk, prata sen om det så inte det som hände händer igen! KOM IHÅG DET!

 7. Madde

  Åh va skönt – man kan lyckas bara man bestämmer sig! Och som du säger ALLA förhållanden har sina nergångar likväl som uppgångar!
  Jag har alltid trott att kärlek krävs hårt jobb samt beslutsamhet för att överleva efter den där första tiden när man är kär på rosa moln!
  Ni klarar det bara ni vill! ALL LYCKA TILL!

stats