PATRICIA- Mamma till tre små!

Födelsedagsmiddag!

10350992_10152468006619120_1985884678530096316_n

Man är verkligen lyckligt lottad över att man har sina två friska flickor i livet ♥ meeen…
När den ena vaknar strax efter 05 och hela hennes mission är att väcka upp hela familjen med krokodiltårar och skrik, ja! då önskar man att man vore själv så man kunde dra täcket över huvudet och få somna om. Linus ska få sovmorgon, hoppas att han sovit gott! den ena har avlöst den andre, så nu börjar de lugna ner sig lite här hemma! Tack gode gud.

I dag så ska jag på födelsemiddag, och jag längtar i dag tills jag öppnar dörren och går ut i tystnaden, ladda krafter och få komma tillbaka i morgon.
Det ska bli en välbehövlig och efterlängtad paus från barnen idag! Och jag orkar inte höra mer kommentarer att: jag inte kan älska mina barn för jag längtar efter egentid. Ni följer slaviskt på instagram och lämnar spydiga kommentarer här inne. Vilken tur att jag har bättre saker för mig! Jag längtade inte heller efter att få bli barnfri Wiljas två första år, men nu med två barn som är så pass stora som går en på nerverna 23 timmar om dygnet, så ja nu verkligen behöver jag avbrott för att palla med! man älskar sina barn, men herregud. Jag är mänsklig också! Äsh säger jag på de, och säger slå klackarna i taket och lev ditt liv trots att du är Mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Vilka fåniga kommentarer! Det är klart man som mamma ibland vill göra något på egen hand! Det är konstigt folk kritiserar inte pappors sk egentid men som mamma ska man tydligen vara totalt uppoffrande och aldrig vilja göra något som inte har m barnen att göra. Samtidigt är det helt accepterat att lämna ettåringar på förskola i timmar-viljet jag inte tycker är bra. Jag har fyra barn min 2-åring är hemma m mig och det ska hon vara i minst ett år till. Jag tar mig egentid och då är barnen hemma m sin pappa. Duger inte papporna? Mina barn är med sin far när jag går ut och det är väl lika mycket värt som när jag är hemma? På lördag ska jag och en väninna hem till en annan kompis på middag…sen ska vi alka tre ut och dansa hela natten lång.På söndag när jag vaknar eller blir väckt är jag bara mamma igen-men en glad mamma som tankat energi!

  2. Elin

    Ja, livet kan inte kretsa kring barnen konstant för till slut så skulle man ju gå in i väggen! Och det gynnar ju knappast barnen! Så hoppas du får det riktigt roligt idag, alla föräldrar är värda det då och då, att få nån sorts andrum. Kram!

stats