PATRICIA- Mamma till tre små!

Fin kommentar av en fin läsare.


Första mötet med hennes lillasyster, jag skulle kunna ge min högra hand för att få uppleva den stora känslan som fanns inom mig när jag såg dom två tillsammans för allra första gången.. det var så fint, och jag kände mig aå atolt! hade jag verkligen gjort dessa små barn? Är dom mitt kött och blod? de är en sån känsla som aldrig kommer kunna gå att beskriva. Jag älskar er till månen och tillbaka, precis lika mycket!
Va i helvete hade jag tagit mig till utan er? ♥

Kommentar från Li: Hej och tack för en bra blogg! Jag skulle bara vilja säga att jag såg dig och din fina familj idag på Ikea men vågade inte gå fram och säga det här då plus att jag inte ville störa men vill ändå att du ska veta det här. Jag blev väldigt lycklig när jag såg er fyra tillsammans, dels för att ni verkade så till ro med er själva och er familj. Det är många som hela tiden önskar något annat eller är någon annanstans, sånt märker man och man ser det speciellt på sättet man är mot barnen. Det är så många som öppet klagar på hur jobbigt det är med barn osv men jag fick inte det intrycket av dig/er. Sen tyckte jag att era barn verkade mycket väluppfostrade och lugna. nu verkar det kanske som om jag förföljde er eller nått men det var verkligen inte fallet Hahah med den här lite flummiga texten vill jag avsluta med att jag tycker att ni båda verkar vara otroligt bra och närvarande föräldrar och sånt är alltid kul att se för tyvärr har inte alla barn det så bra.. Fortsätt kämpa på även när det är tufft för ni har uppenbarligen gjort ett bra jobb med dem båda. kram

Svar: När man får in en sån här kommentar så blir man alldeles varm och rörd i hela kroppen! Läskigt på någt vis, men samtidigt så gör det mig så oerhört stolt över oss själva!
Att någon annan kan se, så som vi känner oss! Det är en ren fröjd för själen 🙂 Jag fick en liknande kommentar när jag varit på underbarabarnmässan, att jag v ar så samlad trots ungarnas kaos! och ja, jag försöker.
Men jag kan lova, ibland brister det också, och jag är så opedagogisk som man bara kan bli. Man säger tex: Sluta, annars får du gå och lägga dig! Egentligen, vad är det?? Man skrämmer ju de stackars barnet inför natten…
Det är också jobbigt med barn, men de man inte får glömma. Dom är just barn.. och dom gör saker för att veta hur man göra rätt, och för att lära sig. Ibland har barnen bättre dagar, och sämre. Likaså deras föräldrar! 🙂

Jag hade önskat att du vågat komma fram och säga nått, så jag fick en chans att se vem en av mina läsare är, det är så himla roligt att få ett ansikte på er! Just nu har jag ingen aning om vilka ni är som läser! Tror att många av mina gamla är borta, och många nya har hittat hit. Efter så många år nu är de svårt att behålla läsare! De kommer i tapper, nu händer de inte mycket spännande i mitt liv direkt, då märker man på statistiken att det inte är lika många läsare som det har varit.

Nu tappade jag tråden, men de jag vill säga är att jag vill tacka dig så mycket för din fina kommentar om oss♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ELIN

  Hej Patricia, bor du i Bålsta ? Vart ligger det? I Stockholm eller.. Näe, men det var synd att du inte bor i Göteborg för jag hade oxå velat träffa dig och prata med dig. Har följt din blogg sen Nova föddes jag tror det var en-två månader innan oxå… Men om du vill se hur andra läsare ser ut som följer din blogg kan du skriva ett inlägg om vilka är det som besöker mig? Ni kan följa mig på fb, eller om de skriver sina namn så kan du ju gå in på fb och söka på de?

 2. Annika

  Vad Roligt Patricia! Hade jag sett dig hade jag kanske vågat störa 😉 Du har en underbar familj och jag känner så väl igen mig i det du ibland beskriver. Att ha barn är bannemej inte lätt och varför låtsas att allt är rosenrött när ett familjeliv ibland består av kaos?
  Bloggen blir mer äkta och levande när man verkligen får läsa om hur andra också har det, att man inte är ensam i världen om att skälla och känna sig värdelös som mamma emellanåt. Det är naturligt och den som säger något annat lever i en förnekelse. Ingen är vi perfekt! Så länge det finns kärlek, uppskattning och omtanke i en familj kan man tjafsa och vara arga på varann ibland utan att det skadar. Vi är väldigt noga med att tala om för våra barn om varför man blev arg och agerade på ett viss sätt så att dem förstår. Viktigt.

  Ta hand om er!

 3. miiu

  det som gör dig till en underbar mamma är att du själv kan se, analysera och acceptera dina brister (”Men jag kan lova, ibland brister det också, och jag är så opedagogisk som man bara kan bli. Man säger tex: Sluta, annars får du gå och lägga dig! Egentligen, vad är det?? Man skrämmer ju de stackars barnet inför natten…”).

  det är något få föräldrar kan och det är därför dina barn är riktigt lyckligt lottade 🙂

stats