PATRICIA- Mamma till tre små!

Fick pyssla om Elin idag.

I dag så kom fina Elin & lilla Stina på besök! äntligen fick jag något att hugga tag i♥
Efter att ha sysslat med detta varje dag i över 1.5 år så har jag typ haft panik nu när jag inte rört ett hår på två veckor! Får jag göra någon vän fin då och då, så håller sig mina frisörfingrar i schack hihi.
Haft en jätte mysig eftermiddag med kaffe, choklad och sura S-märken! Har vilat, vilat och vilat lite till. Tog en promenad till bussen, 1.5 km! första promenaden jag gjort på länge som sagt, oplogat halvvägs! hade typ blodsmak i munnen efter 3oo meter. Alltså herregud, snacka om att ligga i hårdträning sen när han är här! det finns ett ”Mama crossfit” här i Bålsta! Då träffas Mammorna efter dagislämning vid 09.30 och ses en timma, promenerar, springer, tränar i skogen! i ur & skur. Passar mig alldeles perfekt, så slipper man stå i ett svettigt gym i sommar, samt att man slipper vänta på ”barnvakt”. Då får bebisarna haka på! ska bli riktigt roligt, och tycker att det är en rolig & smart idé.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats