PATRICIA- Mamma till tre små!

Festligheter & 2 årskalas.


Imorgon så missar jag ännu en match som Linus spelar, attans! Men för nått gott, så då känns de lite bättre 😉 Min fina lilla Gudson fyller två år på Tisdag men vi ska fira honom imorgon istället. Så jag tar med mig barnaskaran på tåget i två timmar för att fira, sen ska jag hem igen! Önska mig lycka till 😉 inte första gången så långt! Men nu sover ju knappt lillhjärtat något på dagarna, och inte Wilja heller! Så roligt de ska bli 😀 Tur att de är lördag, då får jag muta Wilja på en liten godispåse iallafall.

Sen ska man hitta presenter till pojkar, vet ni hur svårt de är? Bilar! happ.. men vadå för bil? de finns väl massor! Och barn snurrar ju in sig på en speciell ’bil’ eller speciell docka, köper man då fel är man väl dödsdömd!?

Ska bli jätte mysigt imorgon att träffa min höggravide bästavän! 20 dagar till BF, de är inte klokt hur fort de går. Och liam ska bli storebror och FÅ en lillebror! alltså, kom igen. Stoppa tiden, kan inte förstå att våra små bebisar är storasyskon..♥

Vi klättrar lite på väggarna här hemma, Wilja som haft feber, hostig! nu hostar jag, nova likaså. Precis som alla andra gör i detta avlånga land!
Jag som behöver göra hundra saker till imorgon.. när ska jag hinna med de lixom?
Sen är Linus en KLANT. Cykeln är borta. Vem använde den sist och inte låste? HAH!! inte jag. Herr ordningsam ska få höra de här sålänge han lever! annars är de bara jag som lyckas med sånt i denna familjeskara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Men herregud så ni är töntiga!
  Patricia vet väl själv vad som är bäst för sina barn? Precis som ni tycker är rätt för era barn, varenda jävel är ju fasen förkyld på något vis! Sluta klanka ner och beröm istället, hon är 2 barnsmamma till 2 sjukt fina döttrar och har en underbar kille och ett fint härligt liv! Hon är 22 år för att inte glömma det också!
  Så sluta klaga för fan och gör något vettigt med era liv! Surkärringar var ett bra ord tycker jag!

 2. Ida

  Hej hej min kommentar är inte godkänd. Hoppas du inte uppfatta mej som en av de störiga för jag är ”på din sida”;-)

 3. Mimmi, wiljas gudmor

  Dom var här hos oss idag, novalie har inte hostat en enda gång på hela dagen, och Wilja och Liam har lekt som tokar och haft urkul! Känns det lite bättre för dig då Elin? Att ni ens orkar lägga ner energi på att gnälla på folk? Ta hand om dina egna tre ungar istället.

 4. Jeanna

  Jag måste hålla med Elin man går väl inte på kalas om barnen är sjuka, Rebecca hur kan du säga till Elin att hennes barn inte har det lätt ? Bara för hon har en åsikt om Patricia så är hon en dålig mamma.. Om man har en åskit om Patricia så blir det ett jävla liv. Ingen är fel fri

 5. Elin-mamma till tre

  Men du Rebecca, hon skriver själv väldigt tydligt att Wilja varit sjuk och nu börjar hon och Nova hosta också, då bör man vara hemma, inte sant? Och du förresten, trodde Patricia kunde prata för sig själv så du behöver nog inte göra det åt henne!

 6. Rebecca

  Dina barn kan inte ha det lätt Elin.. Du känner inte Wilja eller Nova så du kan bara vara tyst så blir allt så mycket bättre och du slipper sitta och vara en surkärring bakom din dataskärm, ok? 🙂

 7. Ida

  På riktigt Elin,är det ditt bekymmer? Ett tips är ju att läsa de bloggar man gillar och inte stör sej på, eller låta folk göra sitt som de själva vet bäst. Uppenbarligen finns det alltid något som någon annan stör sej på men man kan ju i så fall bry sej istället när någon med all säkerhet far illa? Man utsätter sej själv för offentligt tyck och tänk när man väljer att blogga visst men ärligt talat sluta läs när minsta lilla svider!

 8. Angelina

  Elin seriöst? Vad drabbar det dig att Patricia åker på kalas med sina barn? Du har ingen aning om hur sjuka eller friska dom är och det är inte alls din ensak för fem öre. Det verkar endast vara avundsjuka från din sida. Du heter ”mamma till tre” okej vad bra!! Koncentrera dig på dom tre istället för Patricias två så ska du se att allt blir skitbra! Seriöst, larvigt beteende från din sida och sitta och klanka ner på en annan människa och vad hon gör med sina barn. Väx upp och kolla på dig själv innan du dömer någon annan!

 9. Elin-mamma till tre

  Ska du åka tog i två timmar för att gå på kalas och smitta andra? Dina barn kanske behöver vara hemma och ta det lugnt med tanke på att du själv skriver att Wilja haft feber och varit hostig och nu är du och Novalie det????

 10. Pernilla- 22 år och mamma till Kevin & Emilia

  Otur med det mesta verkar det som? Tycket synd om dig/er ”/
  Ja dem där männen kan också klanta sig och inte bara vi! Haha 😉
  Detta med bilar m.m till pojkar är inte lätt, vi brukar köpa radiostyrd bil eller något liknande. Brukar uppskattas i vår omgivning.
  Hoppas på att du kommer på något för du har fantasi det märks 🙂
  Krya på er, kram

 11. Katarina

  När min son var två år så var det lastbilar och traktorer och bilar som gällde. Behövde inte vara nån just speciell. Men av erfarenhet är det värt att lägga ut en extra slant på en lite dyrare och lite hållbarare lastbil/traktor/bil. Dom går lätt sönder. Racerbilar brukar alltid gå hem, men traktorer och lastbilar kan hålla dom sysselsatta i timmar med allt lastande med skopa och grejer.! Barnens hus har bra utbud!

  Nu när han är 3 år är det bärgarn och blixten mcqueen som är favoriterna tillsammans med alla lastbilar och traktorer! Lycka till!

stats