PATRICIA- Mamma till tre små!

Färska frallor, ett måste på helgen.Vilken mysig morgon vi har haft ♥
När jag och Linus vaknade upp i morse så blev vi så sugna på färska frallor! De är något med frallor och helg, nästan varje helg så åker Linus och handlar hem frallor. Så idag åkte vi åkte ner till ICA tillsammans och handlade, köpte även hem höstens måste! Massa goda tesorter, mums.  När hösten kommer så lämnar jag kaffekoppen åt sidan för de mesta, och dricker olika goda smaker utav te! finns inget bättre med lite honung i. Nu väntar vi in Farmor, Farfar & lilla Novalie! I dag så ska köket bli klart, bänkskivan och allt ska komma på plats och boka in tid med kakelsättaren! Vi kunde ju inte slutföra projektet förra veckan, de saknades någon koppling till de nya rören när vi skulle byta ho! så vårt kök har varit kaotisk i några dagar nu, ska bli skönt att få det på plats.

Resten utav dagen ska bara tillbringas hemma! ska städa, plocka och pula. Njuta utav att vara hemma tillsammans innan ännu en vecka på salongen inleds!
Ångest för dessa sena kvällar, försöker tränga undan dom tankarna. I morgon så kommer min lilla Wilja hem också! Så jag har något mysigt att se fram emot.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats