PATRICIA- Mamma till tre små!

Färdig utbildad frisör.

Fram till i Januari i år, och ett år tillbaka så har mitt liv varit så stressande så jag inte finner ord till det.
Pendlandet till Stockholm, sena dagar i skolan, resan hem. Tiden från mina barn, har varit glad om jag hunnit äta middag när klockan slagit 20.00, och lycklig om jag fått pussa barnen godnatt när dom varit vakna.
De sista veckorna på min praktik blev inte som jag tänkt mig, har varit sjukskriven i 4 veckor och missade sista etappen, men har lyckats att ordna det ändå! Har gjort det jag kunnat hemifrån och skickat in till skolan, och i morgon så ska jag på en avslutning. Herregud, tror inte ni förstår hur det känns. För någon som inte tog studenten, så känns detta stort. Jag har avslutat något, jag har kämpat varenda dag! Jag har utvecklats, jag gör det jag älskar.
Jag kan ge mig titeln som färdigutbildad frisör nu, tror inte ni förstår hur glad jag är. Jag har mycket kvar att lära – man lär sig något nytt varenda dag i dessa yrken, och jag hoppas att jag aldrig slutar utvecklas.
Men först, så ska jag njuta av min föräldraledighet och bara ta vara på tiden med barnen när dom är små! Och förhoppningsvis, kunna kombinera mammaledigheten med mitt företag. Vi får se hur det går ♥  det är drömmar! Jag har uppnått många hittills i mitt liv från att inte ha haft en enda, och en förutsatt hopplös framtid. Men allt går att vända på till de bättre, om du aldrig slutar kämpa och ha motivationen uppe.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Grattis så himla roligt för dig, jag läser också medan jag jobbar och längtar något enormt tills jag kan kalla mig klar undersköterska.

    Kram

  2. Cornelia

    Blir så glad av att läsa detta! Så himla stort mega superdunder GRATTIS till dig, bra jobbat! Detta är du värd! Önskar dig en kanonfin avslutningsdag imorgon och säger grattis ännu en gång! Vilken underbar känsla det är som sprider sig i hela kroppen när man klarat av något, ända in i målet. Heja dig!! Kram

stats