PATRICIA- Mamma till tre små!

Extenstions, en kall fin höstig ton.

I går så hade jag hem en gammal kompis till mig som gjorde i ordning håret på kvällen! alltså det blev så fint, lampan och kvällsljuset gör inte håret rättvist.
Men bort med de blonda och få i de taskiga och lite mörkare toner, wow säger jag bara vilken förändring det blev! Vill bara köpa hår från rapunzel och skaffa mig precis likadant, helst i går. Håret gör ju så mycket, just i denna tid när alla går och känner sig lite små deppiga så blir man ju så glad när man faktiskt får känna sig lite glad. Och sen lite hollywood lockar på det, sådär en Söndag! helt rätt. Skit snyggt blev det verkligen, och det är så roligt när man känner att man blev så nöjd med helheten själv, färgen, håret, ja allt. Och att kunden blev så nöjd också ♥

Har samlat i hop mig för att orka med denna skolvecka, bara att bita ihop sista tiden nu. Vi hörs när jag är hemma vid 20 i kväll, puss och kram.
Tången här nedanför är en utav de jag använder från Rapunzel, denna heter ”Hollywood” och får verkligen till de där perfekta lockarna, den är inte så dyr heller! tips till er så finns den för 399:-


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    Hej! Va duktig du är på färger! Jättefint!
    Om man skulle gå ungefär exakt tvärtom, från en sån mörkare blond till sån ljusblond. Hur skulle du gjort då på skonsammaste sätt?

stats