PATRICIA- Mamma till tre små!

EXTENSIONS!

11311671_10153308215499120_209945268_n
11349026_10153308215494120_1687656860_n
Jag bara måste dela med mig utav den här förvandlingen jag gjorde igår! Min kära vän Emelie tog sin rumpa ända från Södertälje för att få ordning på sitt hår. Och när vi skulle börja förstod jag inte vad jag gett mig in på! Men titta så jäkla bra det vart! Man kan inte tro att hon sett ut så som hon gjorde innan i håret. Visst finns det lite toppar som syns här och där, men hellre det 7 dagar i veckan än den första bilden! Allt går att trolla om man säger så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna bejmar

  Hej Patricia!
  Läser din blogg dagligen och verkligen älskar den!
  Jag tänkte fråga hur mycket du tar för att göra en hårförlängning då du verkar så sjuukt duktig kan jag tänka mig åka hela vägen från Gävle för att få det gjort av dig!
  Massor av kramar från Anna❤️

 2. ida

  hej =) jag skrev på din bloppis insta & frågade om du hade jackan/koftan kvar? isåfall vill jag köpa den =) eller om du har någon liknande du kanske tänker sälja/lägga ut?=) jättefin blogg!

 3. Gunilla

  Otroligt!! Hur länge sitter det håret kvar innan man måste göra nytt? Hur lång tid tar det att sätta fast?

 4. Jennie

  Helt otroligt! Du måste ju bland dom bästa frisörerna som finns. Attans att jag inte bor närmare dig. Har bestämt att låta frisören ljusa upp mitt bruna hår men de är tunt och livlöst nu efter mitt andra barn. Tappar massa hår varje dag och spretet står åt alla håll runt pannan. Vågar inte göra samtidigt som jag så gärna vill bli ljus för jag tror att de skulle passa mitt tunna hår bättre. Har färgat och blekt mååååånga gånger i mitt liv så håret är ju som de blir av många färgningar och blekningar. Men du verkar ju så fantastiskt duktig så du skulle säkert kunna fixa mitt precis som jag vill ha de. Man kanske får unna sig en resa till dig om man vill ha de gjort av någon som kan. Kram

stats