PATRICIA- Mamma till tre små!

Ett litet uggeltips.


Ni vet att jag har en liten extra grej för ugglor.. och jag får bara inte NOG! Allt från barninredning.. till almanackor, till block till barnkläder! Ih, och när jag var hos syster så hittade jag denna som även kan hittas på: Snoozy.com, så bedårande! Pyjamas med fina fickor på magen.
Fanns i olika färger, om plånboken tillät så hade jag köpt upp alltihop!

Vet att jag inte är ensam om detta uggleberoende… så nu med hemmet fyllt med ugglor! vart hittar ni allting??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Lagerhaus har helt underbara vita uggleljuslyktor! De har även en jättefin vit uggletvålpump! Hittade inte ljuslyktorna på hemsidan men om du går in på lagerhaus.se och söker på uggla så ser du tvålpumpen iallafall! 🙂

stats