PATRICIA- Mamma till tre små!

Ett försök till foto.

Nova1 Nova2 Nova3 Nova5 Nova7 Nova10

Imorse så insåg jag starkt hur snabbt barn faktiskt kan bli beroende utav något. Novalie satt med Ipaden, så tänkte mamman här att vi kunde göra en rolig liten stund! Ville fota henne lite medans hon lekte. Skit bra tänkte jag, men Nova blev mindre glad. Jag tog paddan från henne, och hon la sig på marken och bara gallskrek, inget funkade. Så härmed har jag bestämt att den där paddan bara kommer komma fram någon gång om dagen, inte ligga framme och hon får ta den när hon vill. Hon sitter ju inte och spelar, utan går in på netflix och kollar på Dora eller Diego, men ändå.

Haha, så detta blev ett misslyckat försök till att ta lite nya bilder. Hon hade krokodiltårar, så vi gav upp efter 15 foton, för det var allt jag fick! attans, jag som är så fotosugen. Måste hitta mig en liten bebis som jag kan knäppa kort på och som faktiskt också ligger still.

Idag är det Fredag, längtar efter känslan att få längta till helgen. Alla dagar känns som likadana just nu, i dag kanske vi tar oss ner en sväng till badhuset när Pappa slutar jobbet. På dagen nu så ska vi på besök hos Gammelfarmor och gammelmormor till Novalie. Tanterna vill bli klippta, och vi vill äta bullar! känns som lite win-win över det.

Nej, en kopp kaffe här hemma innan dusch, sen ska vi inta en trevlig helg.
Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats