PATRICIA- Mamma till tre små!

Ett besök på Akademiska.

Om en stund så är det dags att göra sig redo och åka in mot Akademiska ännu en gång (förhoppningsvis den sista) innan han kommer för att göra en liten kontroll på min tapp så att allt ser ut som det ska! Och det hoppas jag att de gör. Min svära svärmor kör in mig, vet inte hur jag gjort utan dom. Dom har agerat sjuktaxi hela min graviditet, men jag hoppas att det är sista gången nu som sagt.
Kommer en liten bild på magen också! Ja, ni ser att mina härliga fettveck i ryggen har kommit! alltså åh, haha. Jag har ju som sagt inte gått en promenad på 6 månader, så det är förståligt. Är imponerad att jag inte gått upp ännu mer än vad jag gjort, 13 kilo sist vi kollade i Måndags! Med tanke på hur orörlig jag varit så är jag rätt glad i det. Har inte tänkt speciellt mycket på vad jag ätit heller, äter ”skitsaker” på helger som alla andra, men försöker väl inte att vräka i mig.
Men vi har ett par veckor till att göda på oss! och känner jag mig rätt så vet jag att jag kommer gå upp de mesta nu sista veckorna.
Gick upp + 26 kg med Novalie, och gissar på att jag går upp 20+ den här gången i allafall ♥ Men äsh, det tar vi tag i sen. Och med rätt motivation vet jag att det går relativt lätt att bli av med dom bara man är envis!

Innan besöket så ska vi förbi lager157 medan vi ändå är i Uppsala! tjejerna behöver nya fleecekläder, dom har vuxit ur sina båda två! sen ska jag kolla på lite bas tights, och linnen. Förstår inte varför dom börjar gå sönder mellan låren? 😉 skämt åt sido! mina forna gamla två lår, har nu konverterat till ett enda stort.
Hoppas att ni får en fin dag!

Desktop14

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats