PATRICIA- Mamma till tre små!

Ett avslut.

Jag har drivit denna blogg längre än jag ibland trott jag orkat med. Ni kommer aldrig kunna förstå vilken resa jag gjort & hur mycket ni betytt för mig genom åren.
Jag har fått ett så fint stöd, jag har mött fantastiska människor som jag evigt kommer vara tacksam över.

Ni har förstått att något har hänt, och det har det. Jag och Linus har valt att separera, allt har hänt i ultrarapid, så jag själv kan inte besvara på allt ni undrar över.
Det har legat i luften länge, och vi båda har gjort stora misstag i vårt förhållande, och jag hoppas en dag att vi kanske finner tillbaka till varandra.

Detta har inneburit mycket tårar, skuld och rädsla! Men för barnens skull så har jag tagit mig samman. Och på tre dagar har jag nu nycklar i handen till en 2:a, och jag har också fått ett nytt jobb med start på Tisdag i en annan kommun.
Vi kommer ha barnen varannan vecka, och nu är jag i full gång med att ordna med förskoleplats.

Just nu väljer jag att lägga ned bloggen för ett tag, likaså min Facebook. Men det är för min egen skull. Jag måste ha tid på mig, bearbeta mig genom allt och hålla mig stark för mina tjejer!

Jag vet att jag klarar det, Gud ger inte någon människa mer börda än vad den orkar bära. Just nu känns allt tungt, men jag vet också att jag kommer komma ur denna röra en erfarenhet rikare och mycket starkare om det ens är möjligt.

På tre dagar har mitt liv ändrats, barnens liv ändrats! Men jag lovar er och mig själv, att dom alltid är älskade över allt annat. Och allt jag gör, är för deras skull även om jag helst vill lägga mig ned och sluta vara stark.

Novalies pappa betyder mer för mig än vad något ord kan betyda. Och det har han alltid vetat, och det vet han. Men jag har haft det tungt då vi sett olika på livet och vill få ut olika utav livet. Sen att vi är helt olika känslomässigt gjorde saken till att vi gled isär. Han eller jag kan iallafall aldrig säga, att jag aldrig försökte. Det har jag på mitt samvete även om jag begått misstag jag också.

Härmed så skrivs mina sista rader här inne, och vill ni följa mitt och tjejernas liv så kommer min instagram finnas.
Jag säger inte att det är ett avslut för all framtid, men för en lång period.

Instagram: mammasangel <3

Kärlek till varenda en utav er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Men usch! Sitter med tårar i ögonen! Kämpa på Patricia! Du är stark och även om det känns skit just nu så kommer det komma något gott ur det är! Många styrkekramar!

 2. Anneli

  Förstår inte hur ni kan bli så arga? Jag menar inte att skylla på Patricia, situationen är ju vad den är och det är inte mitt fel, det jag sa är saker man måste senare endå tänka på.

  Patricia och Linus har separerat och såsom jag stöder Patricia så vill jag likamed öska att Linus också orkar, dock jag bara är P:s bloggläsare. I en sådan tid ska man stöda både och, det kräver alltid 2 till bråk. Patricia som har erkännt också… Dom gjorde sitt val och nu ska vi hoppas på att båda orkar kämpa och må bättre i framtiden, inte bara den ena eller den andra. Samma sak med barnen.

  Jag hoppas på att hela familjen, oberoende om dom skilt sig, kommer över detta och en dag igen kan le. Jag är säker på att hela denna situation har fått varenda av familjen att må dåligt.

 3. Ella

  Många tankar och styrka till dig Patricia!
  Ett förhållande är inte alltid lätt och rädda. Man måste ta vissa steg man inte vill ibland.

  Anneli, jag blir så ledsen när du skriver så! Visst måste man tänka sig för, MEN Linus kunde lika gärna varit den Patricia kommit att leva med hela livet. Man kan inte se in i framtiden!
  Och du vet väl inte exakt vad som gjort att dom brutit upp!

  Jag kommer att sakna att läsa om dej och tjejerna! Men jag tittar in med jämna mellanrum och hoppas du uppdaterat:)
  Kram på dej!

 4. Alexandra

  Har man inget snällt att säga ska man inte säga nåt alls! varför måste man såra nån för att man har en viss åsikt? att vissa människor inte kan få in detta i deras huvuden fattar jag inte!

  Hoppas du snart mår bättre Patricia och att du slipper onödiga kommentarer i fortsättningen!

 5. Annica

  åhhhh Patricia!!

  Så tråkigt att höra 🙁 men även starkt av er. Att gå ifrån varandra när man har barn måste vara bland det svåraste man kan göra, och ofta fortsätter man trots att situationen då blir värre för barnen. Så sträck på dig och känn dig inte misslyckad! Ingen vet om ett förhållande kommer att hålla för alltid, oavsett om man varit ihop i 10år eller 1år.

  Barnen kommer klara sig ypperligt, om du så bara är hälften så bra mamma som du framstår i din blogg (ochdet är jag säker på att du är) så har de de bästa förutsättningarna i livet att bli två självständiga trygga damer 🙂

  Jag önskar dig, dina barn och Linus all lycka och hoppas att du någon gång hittar tillbaka hit. Din blogg är den enda bloggen jag läst regelbundet, just pga sin äkthet.

 6. Anneli

  Nej så tråkigt 🙁 Synd för tjejerna… Wilja som måste bo hos tre olika familjer i framtiden och Nova i två… Spendera julen var och när blir ju svårt.. Men om det gått dåligt för er redan i över ett år så varför köpte ni en lägenhet? Menar inget illa, men att skaffa lägenhet är ju inte en liten grejs. Kanske bäst att från och med nu försöka tänka på dom två tjejerna man har, inte göra det svårare med att t.ex skaffa mera barn med en tredje man i framtiden…. Menar alltså inget illa, men såna saker måste man tänka på iallafall.. Så tråkigt att barnen måste från en så ung ålder leva i söndriga familjer :'( Kan inte vara lätt..

 7. Zozo

  Åh Gud så tråkigt att läsa 🙁 all lycka och styrka till dig! Har följt dig sen wilja…hoppas det och bra och det löser sig…massa kramar till er

 8. Millan

  Du verkar vara en otroligt stark tjej och detta kommer ni lösa galant! Det är ett vuxet beslut att välja leva sina liv isär än att bara hålla ihop för barnens skull! Stor kram till dig å dina fin tjejer <3

 9. Maria

  Nej men så oerhört ledsamt! 🙁 Tänker verkligen på dig/er i denna stund. Allt kommer nog ordna sig till det bästa, du har ju det finaste i världen, dina barn!
  Nytt boende och nytt jobb på så kort tid, fy fasen vilken kämpe du är mitt i allt det jobbiga!!
  Önskar dig ALL Lycka, Många Kramar!
  (Kommer givetvis att sakna bloggen)

 10. Maria, mamma till Novali

  Å nej…. Vad tråkigt!:( din blogg är den enda jag följer så det känns väldigt Trist att höra! Jag hoppas att ni kan lösa allt och hitta tillbaka till varandra om det är det ni vill. Livet tar konstiga vägar ibland… Önskar er allt gott och skickar stora kramar till dig och de små!

 11. Julia

  Men vaa :'( fick ont i magen av att läsa det här. Önskar dig all lycka till, kämpa på för efter regn kommer solsken. Kram

 12. lisa

  Håller med alla gud så tråkigt att läsa =( Men blev lite fundersam över en sak du säger att ni ska ha barnEN varannan vecka. Varför ska Linus ha Wilja varannan helg? Varför ska han ha ditt barn? Och känns lite konstigt att hon får träffa sin fd styvpappa mer än sin pappa ;D Skrev du bara fel eller? Barnen är ju mer än 1 😉

 13. Jenny

  Styrkekram till dig och er! Tack för att vi fått följa dig genom bloggen och stort lycka till i framtiden. Everything will be ok in the end, if its not ok its not the end ♥

 14. malin

  Hej Patricia!
  Tack för att jag fått följa din resa. Det har varit himla spännande att få följa dig i din vardag. Jag har väl aldrig riktigt tagit mig tiden till att komentera i din blogg.. men jag måste säga att jag avundas din styrka och drivkraft. Även när livet känns svårt så orkar du fortsätta att blicka frammåt när en annan skulle lägga sig ner.
  Jag tycker du gör rätt val som lägger ner bloggen för ett tag eller för alltid det finns så många nyfikna människor där ute som gottar sig i andras missöden… även om jag själv blir ledsen då du sporrar mig något enormt till att kämpa. Jag önskar dig all min lycka och hoppas att du en dag kommer tillbaka till bloggandet, jag kommer definitivt att följa dig på instagram vilket jag redan gör. Jag hoppas även tjejerna kommer kunna anpassa sig bra och att du kommer dit du vill med livet, att det blir som du önskar dig.
  Ta vara på dig! Kram en trogen läsare från dag ett.

 15. Sofia

  Jätteråkigt! Har följt dig ända sedan Wilja låg i magen och har sedan dess gjort dagliga besök. Styrkekramar till er!

 16. lindah

  Så tråkigt för er 🙁 Hoppas ni en dag kan hitta tillbaka till varandra.
  Ledsamt att du lägger ner, tittar varje dag efter nya inlägg. Men jag förstår dig, kram till er alla!

 17. Mia

  Du kommer kanske inte ens läsa det här men; jag beundrar verkligen dig, du är en förebild för mig, DU. Jag känner dig inte och har aldrig träffat dig men jag har följt din blogg ett tag och känner att jag vet mycket om dig och det intrycket är så positivt. En tjej som är glad, ärlig, positiv och framför allt väldigt stark. Du verkar göra allt för dina döttrar och hållet huvudet högt för dom. Jag är imponerad över hur du kämpar för dom och för dig själv. Jag är så ledsen över det ni går igenom men vet att ni kommer klara det. Jag hoppas att du förstår att det finns så många människor därute dom har läst och följt dig via bloggen och som stöttar dig. Vi kanske inte har träffat dig men vi står vid din sida. Jag hoppas att du en dag börjar blogga igen, men bara om du vill och känner dig redo. Jag är så jäkla glad att jag klickade mig in på mammasangel.vimedbarn.se från början, sen dess har jag besökt bloggen varje dag. Jag är 14 år gammal och jag beundrar dig Patricia. Du är fantastisk. Med dig vid dina barns sida kommer dom växa upp och bli starka individer precis som du. Hoppas att du finner glädjen snart igen för det är du värd.

 18. Emelie

  Så otroligt tråkigt att läsa, har följt din blogg sen du var gravid med Wilja. Hoppas att du kommer tillbaka hit någon gång i framtiden när du orkar igen. Du och dina tjejer kommer att fixa detta! Och jag tror att dom vet att du gör all för dom. Lycka till och hoppas att allt löser sig på bästa möjliga sätt för er, och hoppas att du orkar komma tillbaka någon gång i framtiden.

 19. Amanda

  En stor jävla kram till dig gumman! Jag har följt dig ett bra tag och vi har även haft personlig kontakt och jag ser genom bloggen, instagram och facebook vilken bra mamma du är till dina barn och du försöker klara upp allt så bra som möjligt som du får slängt till dig i livet. Jag hoppas att ”tiden läker alla sår” och att du känner dig mer hel när denna storm drar över.
  Ha en bra tid framöver och kämpa på, även när det är som mest smärtsamt! <3

 20. mammasliv

  Tycker synd om er alla! men jag har en stark känsla av att du kommer klara detta, så pass bra att de svartsjuka idioterna som vill trycka ned dig kommer slå hårt mot de!

  du har visat att inget hinder är för stort, du vet inte vem jag är men du har hjälpt mig mer än vad du tror. du kommer nog alltid ha någon omkring dig <3 framför allt dina bedårande barn!

 21. Zanna

  Nej vad ledsen jag blir 🙁 Din blogg läser jag varje dag.. kommer kännas konstigt. Men lycka till med allt!

  Hoppas du hittar tillbaka , snart! Kram

 22. Maja

  Styrkekramar till dig !! Hoppas allt ordnar sig o att du o tjejerna får det bra ! Det tvivlar jag inte på !!!

 23. Helena

  Så himla tråkigt men ändå, så himla förståeligt. Du verkar galet stark, fortsätt orka vara det, allt kommer gå bra

 24. Jenny

  Finaste underbara du!
  Jag vet vad du går igenom på sätt o vis.
  Går igenom något liknande n Lokes pappa men vi får lov att dela på lägenheten några månader till.
  Styrkekramar!
  Finns här om du vill prata

 25. Cecilia

  Otroligt tråkigt att höra från båda delarna, du o linus separerar och att man inte längre kan kika in här! Hoppas dock att du kommer få ett sånt otroligt liv med dina tjejer!! Ni är allt värda!!! Kram från en trogen läsare 🙂

 26. Sandra

  Du är så himla fin tjej ! Jag har följt din blogg hela vägen. Hade inte en susning om att ni skulle separera. Du får det bäst med barnen, det vet jag om. Var stark ! Många styrkekramar / Sandra kommer sakna läsa bloggen

 27. Hana

  Verkligen synd att du lägger ner bloggen nu. Har följt sig sedan anovalie föddes och har verkligen fastnat. Tycker ändå att det du nu gör är bra för er. Önskar dig och flickorna all lycka och hoppas allt löser sig i framtiden.
  kram ♥

 28. M.

  Styrkekramar! Har tänkt på dig hela dagen, du kommer ta dig ur det här, starkare än någon annan. Massa kramar <3

 29. nina - mamma till Nowalie ovh Ludwig

  Jag har följt dig sen du började blogga så de känns nästan som om jag känner dig. Jag hoppas du hittar din väg och ser de ljusa just nu. Du är så stark och fin,tjejen! Dina tjejer har den bästa dom kan få! Kramar till dig och dina små fina tjejer!

 30. Rebecca

  Massa kramar till er och all lycka i framtiden! Du verkar vara en helt fantastisk människa och mamma, ni kommer få det jättebra även om det känns väldigt tungt nu vilket vi alla förstår. Tänker på er och håller alla mina tummar för att allt ska ordna sig till det bästa för er. Tack för att jag har fått följa med dig här på alla dagar och resor ni gjort, du är så otroligt vacker och en stor inspiration. Fortsätter följa dig på instagram, glöm aldrig att du är värd allt gott – du och dina tjejer <3

 31. Evelina

  Hej! Tråkigt att läsa om allt du går igenom just nu. Tack för din ärlighet och tack för att vi fått dölja dig på din blogg. Dina flickor kommer vara stolta över dig och du kommer att vara stolt. En förändring kan vara svårt även om det resulterar till något bättre. Att vara en stark och fin förebild är vi genom att visa steg i livet inte genom att tala människor tillrätta. Du tar dina steg, stora som små, tunga som lätta men du gör det!! Det finns mycket motgångar men på ett eller annat vis klarar man det, för det finns inget val. Lycka till i framtiden och jag hoppas att du någon dag skriver något mer i bloggen så jag kan få höra hur du och flickorna mår. Kramar en blogg läsare

 32. Elli

  Nej, va tråkigt!!! Har läst din blogg sedan du startade, men klart man ska ju bara skriva så länge man känner att man mår bra utav det.

  Hoppas att allt går bra och hoppas att ni två hittar tillbaka till varandra om det e det ni båda vill. För att det lilla man har sett genom bloggen verkar han som en riktigt bra kille.
  Och om inte så hoppas jag att du hittar lycka nån annan stans.
  Det löser sig alltid förr eller senare.

  Stay positive!
  Och bara för att jag alltid har gillat dina bilder för att du e sjukt duktig på det, fortsätt ta lika mycket bilder för din egen skull och dina barns skull. Kul att ha sen ju. (Verksr nu som att jag bara tor att du tar bilderna för bloggen skull, detvgör jag inte men hoppas att du fatta hur jag menade).

  Ha det bra!

 33. felicia

  Tråkigt att läsa, och även om vi inte känner varandra så känner jag med dig! Du verkar vara en väldigt stark person som klarar det mesta! Tomt utan din blogg, lycka till med allt<3 <3

 34. Frida

  Har läst din blogg sen början och har fått intrycket av en så grymt stark tjej!
  Jag hoppas verkligen att allt löser sig och jag vet att du kommer att lyckas skapa en stark och fin framtid för dina tjejer!!
  All styrka till dig och fortsätt kämpa! 🙂

 35. Emma

  Va tråkigt att det tar slut nu både med bloggen och mellan dig och Linus. Jag önskar dig och dina flickor all lycka och hoppas du börjar blogga igen då jag gillar din blogg och har varit inne varje dag sedan du fortfarande var gravid med Novalie.

 36. Issa

  Vill börja med att du är SÅ så stark! och det vet du.
  Jag har följt din blogg sedan dag ett, din blogg har alltid varit min favorit, bättre än alla storbloggare. Du känns äkta, väldigt rak och ärlig! Fin som person, fin som mamma.
  Så det känns tråkigt att sluta följa dig här. Men jag förstår dig och jag håller tummarna för att allt går bra för dig och barnen nu i fortsättningen!

  Kram:)

 37. Jenny

  Oj,så jobbigt! Verkligen ledsen för din,er skull. Det mesta går att laga, så jag ber verkligen en bön att det ska gå vägen för er.
  Har läst din blogg i ca 1år och hoppas på en forts.
  Ber om guds frid!

stats