PATRICIA- Mamma till tre små!

Enköpings lasarett!


Ni två tills hjärtat slutar slå, allt.. allt för er♥

Idag så har jag känt att Novalie varit alldeles låg, inte så som hon brukar vara.. hostan har inte gett med sig, och innan andra dosen av bricanylet har jag märkt att hon haft de jobbigt med både hosta och andningen.. hon har varit allmänt loj och nere, har bara fått bärka omkring på henne! vilket jag annars inte gör, då hon hatar de och vill vara för sig själv på golvet eller i gåstolen. Men idag har ingenting varit bra nog!
När Linus kom hem från jobbet så märkte han att nått inte stod rätt till på en gång & bad mig ringa till sjukvårdsupplysningen.. och ja, som vi trodde! eftersom hon är ett typiskt ’RS-barn’ så ville dom ha in henne på en gång på kontroll för att kolla hennes luftvägar! de är en stor risk efter en sådan infektion som så liten att lungorna blir så hårt belastade, att man KAN få et men som kommer stanna kvar, och man är känsligare för infektioner & det sätter sig just då på luftvägarna.

Så in till lasarettet, väl framme så lät hon bra! självklart nere, men då hade hon fått sin dos med Bricanyl över en timma innan. Men, doktorn kikade i öronen. Happ, andra ögoninflammationen hon haft hitills:( båda öronen var alldeles röda! Så penicillin blir de nu ett tag framöver, lilla hjärtat mitt.. har du inte varit sjuk tillräckligt? när ska det bara få bli bra för din del?
Det är så orättvist, alltid är de något min lilla pärla.. de lustiga är att wilja aldrig ens varit på en vårdcentral, och Novalie har ett frikort på 6 månader? :/

Sen så har vi nu fått en remiss till barnläkaren i Enköping för kontroller ang om de är någon form av astma lilla tösen har.. kombinera bricanylet med kortisonspray!
Så snart en tid där, och snart en tid av barnläkaren här i Bålsta!

Jag blir så förbannad på de här, de är inte så att en öroninflammation är livshotande, eller att hon är jätte dålig! frisk luft ska hon ha för hennes luftvägar, sova med öppna fönster. Så ska befinna mig helst ute nu om dagarna för henne skull, mössa som täcker och sluter öronen sen ut. Men de är bara de.. att hon är så liten och får utstå så mycket med allt de här! Önskar bara att man kunde göra något, ta en del av allting.. hon ska inte behöva ha de jobbigt 🙁 ens mammahjärta blir alltid lite belastat när de gäller sånt här! Jag önskar er inget illa mina flickor.. bara de bästa världen har att erbjuda!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie 18 år och mamma till Neo

  Stackars liten! Hoppas hon blir bättre snart! Hon behöver inte vara sjuk mer nu :/ Lyckokramar till er!

 2. sandrasblogg

  men fy så jobbigt. Stackars lilla hjärtat! 🙁
  Hoppas pencilinet verkar snabbt och att ni får må bra nu. Måste ta slut med alla sjukdomar snart.

  kram

 3. Annika

  Åh så jobbigt. Min son hade mkt öroninflammationer som liten, men det är tyvärr så att virus vandrar upp i örat på många barn, viktigt och vara noga med nässpray. Hoppas hon kryar på sig snabbt. Kram

 4. Anna

  Fy lilla vännen 🙁
  Hoppas allt blir bra och att ni får rätt mediciner.

  Min äldsta har hittills i sitt 4 år långa liv haft minst 6 öroninflammationet med sprucken trumhinna per år. Men luftvägarna har klarat sig, han har andra saker vi får dras med.

  Kram

 5. Elin

  Det bästa i detta allt elände är att hon nog faktiskt inte kommer att komma ihåg något av det här! Men hoppas hon blir bättre snart och hon inte åker på något mer! Hon har ju fått stå ut med tillräckligt 🙁 krya på er <3

 6. Lena

  Hej,
  De barn som haft RS tidigt brukar låta mycket och få det jobbigt med andningen när de blir förkylda. Mer eller mindre. Det kan vara så i avtagande grad ända upp till 5-6 års ålder. Bricanyl och liknande har mycket bättre effekt när man inhalerar det än när man tar det flytande.Det finns special inhalatorer för barn. Om man får utskrivet en eldriven kan vanlig Natriumklorid vara jätteskönt och löser upp så att man till och med kan slippa läkemedel ! Lycka till !

stats