PATRICIA- Mamma till tre små!

En utav de sämre dagarna.

I kväll så har jag saknat mina små.
Tanken var ju att jag skulle spendera dagen helt ensam och få en stund för mig själv, ordna fransar, gå på event och ha en bra dag. Men jag kom inte längre i morse än att jag steg upp, började gå runt. Och kände på en gång, det här kommer inte att gå. Skulle aldrig kunna ta mig till Stockholm på egenhand fram och tillbaka, kroppen gör helt enkelt för ont. Så Linus åkte i väg på sitt, Novalie åkte hem till Farmor och Farfar och här sitter jag! fortfarande i mjukiskläder.
Har varit en riktigt jobbig dag idag, och när man är helt ensam så känns det ännu mer. Har nog gråtit ut för ett helt kompani i allafall.
Men försöker se fram emot i morgon! Har plockat fram lite räkor som jag ska gotta mig med, lite påskmust och en bra film! så upp med humöret och bara att gilla läget. I morgon så är det kalas för älskade lilla Wilja på leklandet ♥ hon och Pappa Simon kommer strax innan, så vi hämtar upp dom och åker till leklandet och förbereder lite inför kalaset. Hoppas att hon kommer uppskatta det! alla barn som vi bjöd kunde komma, förutom en flicka som var uppe i sälen på påsklov! 

11081672_10153157808714120_1633094828_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Jag vet hur det känns! Hade en sån dag igår med…benen värker, magen krånglar å tårarna sprutar. Är i v38 ovh vill inget annat än att värkarna kommer igång nu!

 2. Blöjbudet

  Vi har en tjänst som alla föräldrar är värda

  Blöjor,välling,blöjtårtor mm med hemleverans över hela Europa

  Testa gärna våra byxblöjor förmodligen de bästa på marknaden…

  SÖNDAG 29 MARS bjuder vi på gratis frakt om ni vill testa .ange koden GRATIS vid bokning

stats