PATRICIA- Mamma till tre små!

En svängom med symaskinen gjorde succé

11944516_10153552880559120_1591998230_n

DSC05069
DSC05073
Lilleman som är så fin i sina nya kläder jag sydde upp igår kväll efter att ha målat omgång nummer 2 i hela lägenheten! han är så fin i alla dessa färger, och hade man haft råd så hade jag köpt upp allt tyg i världen! De är så roligt, och de blir så extra mycket finare.
Det är långt ifrån perfekt, men jag lär mig fortfarande och de är så roligt att kunna göra vad man vill som ingen annan har! Idag så lämnade jag två glada tjejer på förskolan som cyklade iväg glatt hemifrån, inte ett uns av gnäll på vägen dit nu när dom tar sig fram så enkelt! och är fortfarande så impad över min lilla tjej som kan cykla.

Åkte ner till centrum och fikade lite med Millan & barnen, handlade och gjorde alla nödvändigheter! Försöker få tag på prästen inför vårt dopsamtal imorgon. När jag kom hem så frågade jag Charlotte om hon och Lion ville ha lite sällskap, pratat bebisar och sett grabbarna tillsammans! så roligt att de bara skiljer sig två ynka dagar mellan våra killar, och bor dörr i dörr.
Hemma en liten sväng innan barnen ska hämtas! Ikväll blir det att måla de sista, Gudmor Millan kommer hit för att bli fin innan dopet! full rulle, men de är då jag trivs som bäst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vad använder du för symaskin Patricia? Jag har länge tänkt köpa en symaskin för små projekt men får aldrig tummen ur, funderar på att börja med en billig typ Ikea, men undrar om det ens är värt de
    Görfina kläder gör du till pojken iallafall, tycker det är svårt att hitta snygga kläder till pojkar!

  2. Jessica nilsson

    Var hittar man mallar till kläder? Jag vill gärna sy till barnen här hemma! Det du syr är ju super fint! Blir verkligen inspirerad 🙂

stats