PATRICIA- Mamma till tre små!

En riktig makeover.

Jag började tvivla, men sjävklart har jag skillsen i behåll! åh, det var så roligt. Linus syssling frågade i dag plötsligt om jag hade tid, kände efter och JA de hade jag! ♥ Från att ha gått från röd för ett par dagar sedan färgade hon mörkbrunt/svart och trivdes inte och ville gå mot att bli blond. Ett evighetsprojekt, men vi lyckades en bit på vägen i dag med en himla fin färg! Den är sådär varm-kall.
Tänk om man hade det där naturliga svallet själv, jisses! man får vara glad över att det faktiskt finns löshår för oss tunnhåriga jäklar! Varit en mysig dag med lite sällskap, behövde det. Har varit snäppet deprimerad här hemma, så ja! de kunde inte komma lägligare. Förhoppningsvis är hon lika nöjd med färgen som jag blev! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats