PATRICIA- Mamma till tre små!

En perfekt dag!

Solkräm på näsan, sand mellan tårna! Då är sommaren här, och jag trivs som allra mest.

Idag så kom min äldsta vän Lynn till Bålsta på besök! Va så kul att träffa henne, senast va på Wiljas dop i Augusti förra året, och då fick jag knappt chansen att prata med henne! Sprang mellan cupcakes och alla gäster, och ville vara till hands för precis alla.
Väl framme på stranden så la vi oss, Wilja sprang till vattnet på en gång! där satt hon med sin hink & spade och lekte. Men en stor solhatt, solkräm och en nakenrumpa! Så jäkla mysigt att se. Att hon trivs, att hon verkligen sprudlar av glädje såfort hon ser vatten. Gör verkligen mig gott i mammahjärtat!

Efter massa glassätning, kaffe i kroppen så blev de dags att åka hem! Lämnade av Lynn vid tåget 🙁 och åkte hem sen. Började laga middag på en gång, lövbiff inlindade i pepparbonjour och vitlök! Klyftpotatis med gräslök och vanlig lök. Älskling kom hem, och fick maten serverad! Glad blev han – för jäkligt gott blev de allt! 😀

En dusch senare så gick jag ner till grannen! Myste med vovvarna och Wiljas dag blev ÄNNU bättre 😀 Två hundar på en och samma gång. Hon sprang och pussa på dom, la sig mot dom, kramade dom! Hon är inte rädd för fem öre. Två stora staffar som slickar henne från topp till tå och busar me henne så hon ramlar omkring! 😀 Men påt igen bara.
De har vi att tacka Enya för! 😀 Madde & Magnus amstaff som Wilja har kelat med sen hon va newbie.

Sen kom Sophie hem, åkte en sväng till Ica och lämna bebis till grabbarna! Sen har de varit lugnt resten av kvällen.
Planerat lägenheten, vi vill bara flytta NU! Har bestämt vilket golv som ska läggas in i hela lägenheten, MÖRKBRUNT… åååhw! <3 Äntligen får man göra PRECIS hur man vill!

En bra dag, en perfekt sommardag! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats