PATRICIA- Mamma till tre små!

En ny donna

   
   
Senaste kompisen är klar till kanin samlingen! En 70 cm hög Donna i en en ljuvlig klänning i tyg från Tilda! <3 

Trots att jag svär hundra gånger när jag gör dom, så är de ändå så roligt när den är klar. Dom blir så fina! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emmaaa

  Hej! Hur många gånger som mamma har man önskat sig vara fräsch och hälsosam men inte alltid gått när man har barn och röker? Jag slutade att röka tack vare ecigg, så jag slipper gula tänder och rök som luktar nu. Ecigg är mycket mer hälsosammare och jag har aldrig känt mig fräschare ! Jag köpte mitt kit på http://www.electrocigarette.se, prova du också, jag lovar att du inte kommer ångra dig ! Kram 🙂

 2. Malin

  Hej Patricia!

  Jag skulle så gärna vilja få fixa till mitt hår och på alla bilder på instagram så är du grymt duktig!!
  Hur bokar jag tid hos dig och vad kostar olika behandlingar? 🙂

  Din mailadress funkar inte 🙁
  Mvh Malin

stats