PATRICIA- Mamma till tre små!

En natt på scandic 

  
Imorgon är en dag som jag verkligen längtar till och har sett fram emot länge. En dag som jag tycker alla småbarnsföräldrar ska unna sig stundvis, bara en kväll, och en hel natt.. En hel morgon! Bara för ett par timmar få chansen att bara vara ett par, minnas tillbaka till tiden innan barnen. Jag och hjärtat har fått chansen till en barnfrikväll! Det är inte alla som har den turen att kunna få hjälp, och vi ska vara riktigt tacksamma över Linus föräldrar som gärna ställer upp när tiden finns att ha alla barnen hemma hos sig. 

Det lyfter så mycket i vardagen, och man håller sig så glad väldigt länge efter en sån dag tillsammans. Nu var det väldigt längesen vi lyxade till med hotell, men innan Tristan så var vi väldigt duktiga på att ta vara på vår tid tillsammans! Förvisso är de väldigt mysigt att vara hemma, men då finns alla ”måsten” ändå kvar. Tvätten ligger där, tvn lockar, datan står där. Ni förstår, man kommer inte ur sin miljö iallafall. Så nej fy vad lyxigt de här känns! 

Imorgon så har Linus sin riktiga avslutning med fotbollen, och jag checkar in lite innan och gör mig iordning! Bara själv – i lugn och ro, inget ”mamma mamma” och en spya i håret (trots att de är fantastiskt) förstå mig rätt. Men en stund att skita i fred utan barn & man! De längtar jag efter. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  hahah asså jag älskar dig! <3 <3 ni är sååå värda att få komma iväg en stund! Det är bara alla bittra mammor som ALDRIG gör något med sin respektive som bara kan säga nått negativt om det. Alla har ett val! Så ja, väljer man att sitta hemma och glo på tv och äta chips varje fredag, helg in och helg ut då är det också ett val. ;D

  Sedan adrian kom har vi tyvärr inte kunnat "fly" iväg själva en pga mjölkproteinallergin som låg dold sen var det ju 6 månaders fasen, sen 8-9 månaders fasen och nu så har 4 tänder ploppat upp i överkäken på bara några dagar utöver de två han har nere så nu håller han låda oregelbundet men annars mellan 02-07 och jag har inte mage att "lägga" det på någon annan. Han är ändå "mitt" ansvar.

  Men en bio känner vi nu för att det borde gå att få till om man tar nån inte så sent i och med att jag nu slutat amma och Adrian är ej rabiat längre om dagarna/kvällen. Han går liksom att ha att göra med.

  Men ja, det är sjuuukt viktigt att prioritera varandra som par och inte bara mamma och pappa.

  Så njut av din nya fina jacka (funderar faktiskt själv på en likadan, sååå snygg!!), njut av din man, njut av era vackra ting och njut av att få bajsa i fred. Så som det låter så borde vissa gå och bajsa då de verkar så sjukt skitnödiga!

  ha en fantastisk helg vackra, fina, bästa du! <3 ät hotellfrulle åt mig med!

  //Linda

 2. Sandra

  Jag undrar,

  det känns som att ni köper väldigt mycket saker? Alltså för att vara mer specifik, så kläder och allt sånt smått. Lite som om ni tröttnar väldigt snabbt på saker? 🙂

  Du har köpt en kamera och en laptop som du tröttnat dig på nästan genast, en ny jacka varje år (jag skulle tro att vinterjackan från förra året ennu går och är i toppen kondition). Stokke sängen ni så ville ha dög inte längre… Och på tal om att inte vara nöjd, så du t.ex färgar håret nästan varje månad. Du slösar väldigt mycket på saker du ”så vill ha”, men endå inom 1 månad kommer det nåt nytt istället 🙂

  Det jag funderar på, är det inte slöseri? Är ni inte oroliga att barnen lär sig att allt nytt är bäst och inte uppskattar ”gamla” saker eller det man har?

  1. mammasangel

   Oj vilken kommentar 🙂 Vet inte riktigt hur jag ska uppfatta den.
   Givetvis, vi båda gillar materiella ting! Men det är inte så att vi slösar. Vi säljer ju saker, och köper nya! för förnyelse.
   Så jag menar, det är ju helt upp till oss? Självklart funkar förra årets jacka. Jag har inte färgat håret på väldigt länge, gått från blont till mörkt en gång på ett år nu. Sen har du inte en aning om vad jag får sponsrat! Jag får saker för att göra reklam, oftast skriver jag i samarbete med om företagen önskar, ibland vill dom inte. Så min kostnad på nya prylar till hemmet – till barnen, förutom kläder är nästan 0 kronor.
   Sängen är sponsrad, bilstolar är sponsrade. Företagen skickar nya – när något nytt kommer! givetvis tackar vi ja? det hade du nog också gjort 🙂

 3. Nettan

  Din blogg är så härlig! Följt dig ett tag nu och älskar verkligen din ärlighet över vardagen. Det är uppfriskande på något sätt att läsa och se bilder så som det verkligen är och inte när allt är så jäkla perfekt hela tiden.
  Tack för en otroligt härlig blogg!

stats