PATRICIA- Mamma till tre små!

– En morgon utan…

Kaffe för mig på morgonen är obligatoriskt, det är ett måste! får jag inte den första koppen, så fungerar inte min dag. Och Linus som alltid gnäller på mina halvfulla koppar som aldrig dricks ur! Frågan är bara varför jag verkligen tycker att kaffe smakar bättre borta? ÄR jag ute och fikar står koppen oftast alltid tom! Och kaffet smakar himmelskt i munnen, Men när jag gör det hemma? Då behöver jag bara dessa ’måste-ha’ klunkar, och sen nöjer jag mig. Men jag kan lätt dricka 5-7 koppar om dagen om jag så vill! Och jag är en sån person som kan dricka kaffe innan jag somnar, utan att känna av koppen. Nu är de max 2 koppar om dagen, om ens det. Beroende om jag fikar med någon! Men under mammaledighetens början, OJ. Jag drack hinkvis med kaffe!

för övrigt så kan detta ha varit den mysigaste morgonen med Wilja absolut någonsin! herregud va ungen har blivit pussig och kramig? helt från ingenstans. Hållt mig kring halsen, pillat mig i håret! oh ja, jag är kär på nytt i denna lilla varelse. De absolut dyrbaraste jag har i livet, och hon är bara min! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats