PATRICIA- Mamma till tre små!

En makeover på Catja!

Senast överförda20
I dag så har jag och min fransförlängare Catja haft en riktigt mysig dag!
Dagen startades med att hon plingade på dörren 09.15, jag fick panik och rusade upp ur sängen och där utanför stod hon så glatt med fransväskan! ♥
Jag har ett projekt till skolan som ska vara klart snart, och hon fick vara min modell för denna uppgift. Hon behövde en liten makeover! så det är precis de vi har gjort.
Vi kapade närmre 10 cm på hennes otroligt fina hår! Hon skulle nämligen tona sitt hår, och satt med den fulla verkningstid.. Men det hon inte såg på förpackningen, det var att hon hade slängt i blekning i skallen! det som hände var att runt ansatserna, har det gått av. Då menar jag att det verkligen har gått av helt, inte lite! hela överhåret var som tuggummi, så vi har verkligen klippt bort allt det slitna. Eftersom jag inte ville preparera hennes hår med färg, så la vi i 80 st slingor nailhair, i tre olika varma nyanser för att få bort udden utav de vitaste!
Vi trollade även fram en lugg, och resultatet blev så förjäkla fint. Vi har ätit lite lunch, snackat en massa skit, druckit lite mer kaffe.. Jag har fått fransarna påfyllda! ja, helt enkelt en lyxigare dag.

extensions extensions bålsta makeover nailhair slingor rapunzel

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats