PATRICIA- Mamma till tre små!

En liten snögubbe!


Phu! De här va en svettig men riktigt rolig historia! 😀 skippade vagnen och släpade med barnen ut för lite frisk luft!
Årets första snögubbe är nu rullad, dock började wilja käka av näsan innan snögubben var färdig 😉 Wilja va överlycklig och ville promt inte gå in. Novalie va dessvärre inte speciellt lika road som sin storasyster!
Men de va skönt att vara ute en stund för oss alla, nu väntar jag bara på att Wiljas overall ska ramla ner i brevlådan! hoppas den är lika fin i verkligheten så som den var på bild 🙂

Älskar er till månen och tillbaka tjejer ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  varför har wilja aldrig vantar på sig?:/ var ju samma förra året man såg att hon var utan vantar mitt i vintern när de e kallt:(

  1. mammasangel

   Kika på marken så ser du att dom ligger där! Vill hon inte ha vantar när det fortfarande är + grader, så behöver hon inte. Om det är tillräckligt kallt så lovar jag dig att hon är så stor och ber om dom själv! Shit tjejen, i ett år har du lämnat spydiga kommentarer! Hur orkar du? All cred!

 2. Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a. Gravid med bebis nr 3

  Jag gjorde min abort när jag var 18, skulle fylla 19. Jag tyckte inte att jag var för ung och jag hade slutat gymnasiet och jag jobbade. Men pojkvännen ville absolut inte!! min mamma var klok hon, hon sa saker som jag absolut inte ville höra just då men som jag nu vet var helt sant. Jag hade det jättetufft innan, under och efter aborten. Jag var arg på honom för att han inte ens ville disskutera det och jag kände mig dum som gick på enbart hans vilja. Vi gjorde slut ett par månader senare och jag kunde då bara vara glad att jag gjorde det valet jag gjorde. Inte för att vi gjorde slut men för att jag då visste att det vi hade inte skulle hålla och absolut inte om vi haft en lite bebis,..

  Idag har jag två fina barn och är gift. Väntar en tredje. Det var helt enkelt meningen att det blev som det blev men visst känns det lite konstigt när man hos barnmorskan har varit gravid fler ggr än vad man har barn. När man läser det på svart och vitt men annars tänker jag inte alls på det längre.

  Sörj och var ledsen..det får man! Det blir bättre. Det lovar jag!
  Kram

 3. Jennie

  vad är det för fel på den overall hon har? den ser ju fin ut 🙂 fast alltid kul o köpa kläder iofs, hehe 🙂 kram!

  1. mammasangel

   De är inget direkt fel på den 😀 men de är hennes slit overall bara! , den andra kommer användas mer som fin, om man åker iväg och så! Den här får bli hur lortig som haver! Kramar

stats