PATRICIA- Mamma till tre små!

En liten frågestund.

Det var inte i går som jag hade en frågestund inne på bloggen, och med tanke på att jag är ”ny” här för många på Vimedbarn, så tänkte jag att det kan vara bra att passa på och ställa lite frågor. Det är inte alla som hängt med mig fram och tillbaka mellan bloggbytena, och jag har ingen aning om vilka ni är som är kvar!
Berätta gärna lite om er själva, jag ser att de är många som läser, men inte många som lämnar ett litet hej ♥
Tycker ni att det är en bra blandning om allt här inne, för lite utav något, för mycket utav något? Kom gärna med små imputs så jag vet vad ni tycker om!
Det är alltid roligare att komma in på bloggen när man får en liten fråga, eller en kommentar.
När jag kommer hem i eftermiddag förväntar jag mig en massa härliga kommentarer och små råd, så ska jag besvara dom i kväll.

Stor Kram, och ha en jätte fin dag!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Hej! Det är roligt att följa dig, du lägger ut fina bilder och verkar vara en fin person! Jag har en son som är 2,5 år! Jag undrar vart du har köpt dina blommiga trosor som du la ut på instagram? 🙂

 2. Marie

  Hej! ♡
  Jag heter Marie, är 21år och bor i Finland 🙂 Jag älskar att läsa mamma bloggar eftersom jag drömmer om att få ett eget barn inom en snar framtid. Din blogg är en av mina största favoriter! 🙂 Missade att du skulle byta blogg, så när jag kom in på din gamla blogg och det stod att den inte fanns längre så blev jag lite deprimerad, men tur så fann jag dig igen 😀
  Kommer inte på nån vettig fråga just nu men vilket år är du född? 🙂

 3. Melinda

  Har läst din blogg ganska länge, tror du väntade novalie när jag började läsa din blogg.
  Hängde dock inte med så mycket när du bytte blogg till loppi, vet ej varför men tyckte inte att din blogg var lika fin och rolig att läsa. Annars älskar jag din blogg verkligen, alla härliga bilder på ert hem och allt

 4. Betty

  Hur tänker du kring genus på dina barn? Gällande färger, leksaker kläder och uppföranden? Hur berättar du om andra barn och vuxna om könsroller eller om tex en man/pojke har klänning? Och andra som bryter normen, eller de som full ut följer den? Lite svårt att förklara men hoppas du förstår hur jag menar?

  Tack för en jättebra blogg, har följt den sedan Wilja låg i magen och tycker lika mycket om den nu som då. Du inspirerar mig mycket till min förhoppningsvis framtida roll som mamma och även i mitt framtida hem och samboliv. Dina barn verkar så Goa och ha fantastiska föräldrar! Fortsätt med det du gör för du gör det så bra! 🙂 kram

 5. Nathalie

  Jag har skrivit förut 🙂 Nathalie heter jag och har två söner på snart 3 och 2 år. Det skiljer 15 månader mellan mina. Bor på landet med min man och barnen. Kommer ursprungligen från Södertälje men är bosatt i Karlskrona sedan 5år tillbaka.

  Jag inspireras av din inredning framförallt. Älskar det ljusa och fina. Jag tycker som du att hemmet är viktigt och det ska vara som en fristad, en viloplats.
  Sen tycker jag om att läsa om dina barn. Allt från vardag till trots. Det är roligt att följa Wiljas utveckling då hon är lite äldre än min äldsta. Så har man lite råd när även mina grabbar kommer in i den åldern.

  Jättebra blogg för övrigt. Har följt den i flera år 🙂

 6. Rosanna

  Visst är folk dåliga på att kommentera! Jag får bara kommentarer från andra bloggare och folk i min närhet 🙂 försöker själv vara duktig på att kommentera så att andra gör det tillbaka, bloggen blir lite mer levande då.

  Är också ny här på vimedbarn och hela bloggvärlden, kom in på dig via första hemsidan och tycker du har en härlig blogg.

  Ha en fin kväll

 7. Hana

  Heej!
  Har följt dig nu sen Novalie föddes men har läst alla dina tidigare inlägg från start då. Har inte så mycket att fråga då det nästan känns som att jag känner dig fast jag egentligen inte gör det. Älskar verkligen dig och din blogg och dina barn är helt underbara.. och ser verkligen många likheter mellan våra barn. De är ungefär jämnåriga. Vill mest bara visa dig att jag finns kvar som en av dina trogna följare! Och vill också påpeka vilken skillnad man ser på din blogg nu efter ditt blogg byte. Man ser att de dyker upp flera inlägg varje dag och att du känner dig motiverad. Vilket gör mig väldigt glad för jag liksom älskar att kika in här flera gånger per dag!
  Massa massa kramar

 8. Sara

  Hej! ♡
  Jag har några frågor till dig! 🙂

  1. Har ni kollat vilken kön Wilja & Novalie var innan födsel? ♡

  2. Kan du beskriva både Wilja & Novalie med 3 ord var? ♡

  3. Hur länge brukar du ha i, ditt löshår? ♡

  4. Hur många syskon har du? ♡

  5. Hur gamla är dina föräldrar? ♡

  6. Har du & dina döttrar, en fin relation? ♡

  7. Vilka länder har du varit i? ♡

  8. Bor ni i en lägenhet, ett radhus eller en villa? ♡

  9. Tycker du att ni har ett tillräckligt stort hus? ♡

  10. Vilka är dina favoritfärger? ♡

  11. Hur gammal är Linus? ♡

 9. Karro

  Kan du inte tipsa lite om olika hårprodukter, enkla frisyrer man kan göra både till barn och vuxna, berätta lite om hår ectensions osv 🙂 hur är ditt hår idag efter att du fick klippa av det?
  Du ser alltid så bra ut i håret oavsett färg eller längd. Kram

 10. emelie

  Tänkte kanske då att jag skulle passa på att säga hej!:) jag heter Emelie och är 19 år.. Jobbar som servitris/bartender och bor för tillfället i Kalmar med min sambo 🙂
  Har följt din blogg ända sedan du startade den när du väntade wilja. Fram och tillbaka mellan portaler bröst op osv. Din blogg har blivit lite som ett beroende. Inspirationen erat liv och dina fina tjejer! Vill bara säga att du är helt grym och det skulle vara så häftigt att få träffa dig i verkligheten! Du är så himla stark och vacker! Kram!

 11. Kitty

  Hur såg ditt liv ut första gången du blev gravid? Hade du något jobb? pluggade du? bodde du ensam eller med dina föräldrar? 🙂

 12. Erica

  När du är färdigutbildad, hur ser planen ut då? Finns det en sån plan ännu?
  Visar dina döttrar något intresse ännu för frisöryrket?
  Vad är ditt bästa tips till någon som känner sig grå i håret (är sk ”råttfärgad”) men inte riktigt kommer ha ekonomin för dyra frisörbesök en gång i månaden när universitetet börjar..

stats